Godo Mehmetaj-Emrat ua coi nena Arjan dhe Ilir


EMRAT UA COI NENA ARJAN E ILIR

Lartë në ato fshatra
në të hyrë të dimrit
nunuris një Nënë
bijtë e mi ku ini

Pleqëria erdhi
nuk shikoj na sytë
duart po më dridhen
shtyhemi me ditë

Kushë do ma ndez zjarrin
së vete dotë në krua
babën që lat pas
është më plak na mua

Djemt që rriti Nëna
ARJAN e ILIR
greku ua ndërroj
JORGO e SOTIR

Boll në tokë të huaj
se sjeni të shitur
u pret toka Nënë
me mall të zhuritur

Nga Godo Mehmetaj’

About Post Author