Godo Mehmetaj-Në këto vende u rrita


Në këto vende u rrita

Në këto vende u rrita,
dhe kalova rinin time,
sa here rrash prap u ngrita!
la moj Labëria ime.

Këtu loza e këtu qesha,
kame kënduar dhe kame qare,
shkonim njësoj si vëllezër,
një cope buke me shok kam ndare,

Tani qe jam lage teje,
shkoj kujtimet neper mend,
ndihem vetëm i stresuar,
sa dhe zemra po me dhemb.

Emri yte Labëri,
me jep forcë e krenari,
pres me mall te vi tek ti,
tek ti Nene qe me dhe gji.

About Post Author