Godo Mehmetaj-Si ditën e parë të dua dhe sot


Godo Mehmetaj

  · 

Ti më vodhe zëmërën,

dhe unë prapë të dua,

vetë më ngacmove,

fajën ma le mua.

Të shihja për ditë,

prita sa u rrite,

kur shkoje me shoqet,

bëje rreze drite.

Një ditë të ndalova,

dhe të thashë të dua,

ti me ëmbësove,

me buzët e tua.

kaluan ca koh,

dhe morëm vendimin,

Zoti që nga lratë,

na i dha bekimin.

Faqeve të tua,

të rrëshqitën lot,

si ditën e parë,

të dua dhe sot.

Nga Godo Mehmetaj’

About Post Author