Godo Mehmetaj-Ti me premtove do kthehem shpejt


Ti me premtove do kthehem shpejt

Ti me premtove do kthehem shpejt

o dashuria ime e pare

shkuan muaj po ikin vite

ne shpirtin time je i pa ndare

Zgjohem për dite me lote ne sy

nga dëshpërimi te mos humbas

këtu kame vetëm fotografinë

shikoje dhe gishtin qe mban unaze

Se brenda meje bën vetëm ftohtë

po zemra ime rreh për ty

duroj e trashtë këtu e vetmuar

nuk paska fund ky fate i zi

Po unë ne brengë çdo dite do dale

se me mungon dhe ndjej shume mall

me janë thare lotët shpresa e fjale

vazhdoj te pres e flasë me valët

Ti hajde se vendi s,me mban

lotët për ty ne sy mu thane

dërgomë me zogjtë një cope letër

mos ndoshta andej ke gjetur tjetër