Godo Mehmetaj:Kush u rrit në fshat!


KUSH U RRIT NË FSHAT!

A e mbani mend,

kush u rrit në fshat,

opingat me tela,

si fëmije pa fat.

Rritur me të keq,

me një cop bukë that,

na këpuste gjumi,

flinim dhe pa darkë.

Me dhën e me lopë,

na zgjonin me natë,

me poturret grisur,

nga kërcinjte gjak.

Po sot nostalgjia,

bën te shkosh me vrap,

të pishë një godë dhallë,

dhe pak djath në nap.

About Post Author