Godo Mehmetaj:Pasqyra më thotë të shtohen rrudhat


Pasqyra më thotë të shtohen rrudhat

Pasqyra ime me sheh ne sy

me thote ka dale nje tjeter rrudhe

dhe une bej sikur s kuptoj

i bie anes udhe mbi udhe

Po vitet ikine si shkume mbi vale

pasqyra varur tregon te verteten

rrudhat shtohen per her mbi ball

femijet largohen dhe mbetem vetem

I thashe pasqyres me ler ne paqe

pse me tregon ne moshe te thyer

ajo me sheh per dite ne faqe

edhe pse thinjat me boje te lyer

Gjunjet nuk binden njesoj si me par

kembet s,kapojen dot nje pellgaçe

flas me vete mbeshtetur per stoli

xhepet rendojen te mbushur me ilaçe

Respekte per keta prinder qe mbeten vetem ,,

Me respekt Godo Mehmetaj

About Post Author