Godo Mehmetaj:Shqipëri o nënë


SHQIPËRI O NËNË

Shqipëri o Nënë

kush ti shtoi hallet?

i lutemi Zotit

të shëroj plagët,

Ref,

Dhimbje kombetare

gjunjëzohet burri

qajnë ato Nëna

sa cahet dhe guri!

Cfar tundëm në djepe

c rritën këto Nëna

besuam në ëngjëj

djallin kemi brënda

Po largohet truri

c,bëhet me shqiptarët?

bota ziliqare

po na shkul fidanët

Vëndi po braktiset

ska më hije burri

shqipëri o Nënë

zgjohu njëhere nga gjumi!!