Godo Mehmetaj:Vlorë e bukur të kamë largë


Godo Mehmetaj

Vlorë e bukur të kamë largë

Vlorë e bukur të kamë largë

për ty malli më djeg zjarr

për atë detë kristal

dhe kurë dallgët ngrihen malë

Unë me zëmër jamë tek ti

sikur jam aty mbi valë

me një dëshirë si fëmi

me krahët hapur si pulbadhë

Unë tek ti e ti tek unë

se as syri nuk bën gjumë

zëmra Ime për ty qanë

për Sazanë Karaburunë

About Post Author