Graves tregon me foto dëshminë e UFO-ve të pilotit të linjës ajrore


Ryan Graves ndan dëshminë e UFO-ve të pilotit të linjës ajrore në Twitter

Çfarë pa piloti atë natë?

Ryan GravesIsh-piloti i Marinës dhe dëshmitari i UFO-ve ka nisur të publikojë dëshmitë e pilotëve të tjerë që kanë pasur takime me UFO-t.

Graves, i cili me siguri nuk është i panjohur për UFO-t, pasi kishte dëshmuar një objekt misterioz pa mjete të dukshme shtytjeje rreth 10 vjet më parë gjatë kohës së tij me Marinën e SHBA-së, tani ka filluar të publikojë dëshmitë e dëshmitarëve të tjerë pilot (anonimë) në llogarinë e tij në Twitter. .

E fundit, e cila ndodhi gjatë një fluturimi nga Santo Domingo në Nju Jork në korrik, përfshin edhe fotografi të objektit që u ndesh në atë kohë.

“Përafërsisht 1 orë pas fluturimit, ndërsa po i afroheshim kufirit jugor të hapësirës ajrore oqeanike të NY, dhe në 32,000 këmbë, thirra një pamje në trafik që ishte tepër e ndritshme dhe dukej si rreth 80 milje largësi… dhe më pas u zhduk. vizualisht”, ka shkruar piloti.

“Unë kurrë nuk e kam parë trafikun në TCAS. Më pas disa minuta më vonë pashë dy objekte në formë të rrumbullakët, një i ndezur dhe tjetri që nuk fluturonte në një formacion pak mbi horizont, në një interval prej 120-200 NM.”

Objekti/et do të ndriçojnë për të qenë aq i ndritshëm sa një yll për disa sekonda, pastaj do të errësohen për disa minuta, vetëm për të ndriçuar përsëri.”

“Kjo vazhdoi për 2-2.5 orët e mbetura të fluturimit tim për në NY në L453 në hapësirën ajrore Oceanic.”

“Drita dukej se ishte ndezur ose pak mbi horizont derisa u afruam më pranë destinacionit tonë të NY. Pak para fillimit të zbritjes sonë, objektet dukeshin shumë më lart në qiell 80-90 gradë mbi horizont dhe shumë më larg, në fakt jashtë të atmosferës”.