Gruaja pretendon se ka prova se është rrëmbyer nga alienët


Gruaja pretendon se ka prova se është rrëmbyer nga alienët

Një përdorues i njohur i TikTok pohon se ajo u rrëmbye nga alienët që i hoqën disa nga vezët e saj.

Sheera Lumira Rejoice, e cila shkon me dorezë @sheerarejoice në platformën popullore të shpërndarjes së klipit, jo vetëm pretendon se është rrëmbyer nga vizitorë jashtëtokësorë, por se ka edhe prova për këtë në formën e shenjave nga procedurat mjekësore që ata kanë kryer tek ajo.

Përvojat e saj filluan rreth tre vjet më parë, kur, ndërsa po përpiqej të flinte në divanin e saj, ajo kujton se u paralizua dhe takoi një vizitor misterioz në shtëpinë e saj.

“Isha ngrirë dhe trupi im nuk mund të lëvizte”, tha ajo.

“Unë pashë derën dhe ajo u hap, hyri një figurë, një figurë njerëzore me pamje holografike.”

“Ky djalë më tha ‘ti ke tre foshnja hibride, ke marrë tre nga vezët e tua'”.

“Fillimisht nuk e kisha idenë për këtë derisa takova këtë njeri dhe intuita ime i besoi atij”.

“Unë u bëra esëll nga çdo stimuj që mund të mendoni – pirja, pirja e duhanit, marrja e kafeinës. Fillova të dal në natyrë shumë më tepër, duke shëruar veten dhe trupin tim. Përfundova duke ndryshuar emrin tim për shkak se sa drastik ishte ky ndryshim për  mua për shkak të kësaj eksperience”.

Sa për provat – Sheera pohon se një skanim me ultratinguj do të zbulojë dhëmbëza ovariane nga ku alienët i hoqën vezët.

“Mund të më besoni, ose nuk duhet, thjesht dijeni se jo të gjithë jetojnë në një realitet shkencor dhe disa njerëz jetojnë në një mënyrë shumë shpirtërore dhe disa përvoja vërtet ndryshojnë njerëzit”.

About Post Author