Grusch ka shumë lloje të huaja janë në tokë dhe fenomenet UAP janë të lashta


Ish-oficeri i inteligjencës amerikane, David Grusch, u shfaq në Joe Rogan Experience, duke ofruar detaje shtesë mbi Fenomenet Ajrore të Paidentifikuara (UAP). Një sinjalizues i Pentagonit, Grusch ndau më shumë njohuri, duke zbuluar disa të vërteta të ashpra. Jesse Michels , ndër të parët që intervistoi Grusch-in pasi historia e tij shpërtheu, pohon me 100% siguri se Grusch nuk gënjen. Për më tepër, Grusch ka marrë mbështetje nga Karl E. Nell , një kolonel ushtrie në pension.

Në podcast me Joe Rogan, David Grusch bën një sërë pretendimesh intriguese në lidhje me UAP-të dhe përfshirjen e qeverisë. Ai i tregoi Roganit një histori për një oficer të lartë të marinës, i cili pa një UFO të çuditshme trekëndore mbi makinën e tij. Grusch theksoi se oficeri është i besueshëm. Pas takimit me UFO-t, boja e makinës së oficerit ndryshoi në një ngjyrë të bardhë qumështi, dhe ka foto të kësaj. Grusch thekson se nuk ka asnjë shpjegim normal se pse boja ndryshoi kaq shpejt.

Kur Rogan pyeti për ngjarjen e çuditshme dhe nëse kishte foto ose një shpjegim të rregullt, Grusch tha se nuk mund të mendonte për një aeroplan ose teknologji normale që mund ta shkaktonte këtë. Ai përmendi gjithashtu se incidenti ka ndodhur në SHBA kontinentale, ku avionët zakonisht kanë nevojë për leje speciale për të fluturuar në lartësi të ulëta. Grusch zbuloi se dëshmitari e mbajti përvojën për vete për disa vjet përpara se ta ndante atë kur u krijua Task Forca e UAP.

Grusch diskutoi se si u fut në programin e UFO-ve. Ai tha se dikush i rëndësishëm në komunitetin e inteligjencës iu afrua dhe e prezantoi atë me një person me kualifikime dhe leje akademike mbresëlënëse. Ata u takuan në një vend të fshehtë dhe diskutuan një program rreth studimit të materialeve nga objektet fluturuese të paidentifikuara që ishin rrëzuar.

Grusch thotë se ai dhe kolegët e tij, të cilët kishin akses të veçantë, e konfirmuan këtë informacion duke biseduar me rreth 40 persona, mes të cilëve edhe zyrtarë të lartë. Këta njerëz ndanë raporte, dokumente dhe përvojat e tyre, të cilat Grusch i kontrolloi me burime të tjera. Gjithçka përputhej dhe Grusch u bë më i sigurt se programi ishte i vërtetë.

Grusch foli gjithashtu për paraqitjen e një ankese për përballjen me pasoja negative, mbajtjen e identitetit të njerëzve që ndanin informacione të sigurta dhe sesi pretendimet e tij për UFO-t e rrëzuara u bënë më të besueshme dhe urgjente. Ai shpjegoi se kjo ankesë bëri që ai të jepte dëshmi të klasifikuara për rreth 11.5 deri në 12 orë përpara stafit të kongresit dhe avokatëve në dhjetor 2022.

Sipas Grusch, Shtetet e Bashkuara posedojnë një numër dyshifror të zanateve të marra UAP, me ngjarje të dokumentuara që datojnë që nga vitet 1930. Ai foli për një ngjarje të UFO-ve në Itali që ndodhi në vitin 1933, e quajtur rasti Magenta. Një UFO me formë disku u rrëzua aty dhe u shndërrua në një zile ose objekt në formë lisi. Ishte rreth 20 me 10 metra në madhësi.

Grusch përshkroi se nuk kishte asgjë brenda UFO-së dhe italianët menduan se mund të ishte një eksperiment gjerman. Ata pyetën gjermanët, por ata thanë se nuk ishte e tyre. Papa dhe Vatikani u përfshinë, duke i thënë fshehurazi SHBA-së përmes Zyrës së Shërbimeve Strategjike (OSS), e cila më vonë u bë CIA.

Interesante, Joe Rogan pyeti për teknologjinë e lidhur me historitë e UFO-ve, si ideja që fibra optike erdhi nga studimi i UFO-ve. Grusch as e konfirmoi dhe as e mohoi këtë, duke thënë se është e klasifikuar. Ai foli se si duhet të jetë i kujdesshëm për atë që thotë, duke kaluar nëpër një proces rishikimi nga Zyra e Parapublikimit dhe Rishikimit të Sigurisë të Departamentit të Mbrojtjes (DOPSR).

Sipas Grusch, 22 milionë dollarë iu dhanë Bigelow Aerospace në një program të quajtur AATIP. Këto para ishin të destinuara për studimin e ndërtesave dhe pajisjeve që lidhen me objekte fluturuese të paidentifikuara (UFO). Grusch foli për mënyrën sesi ata u përpoqën të merrnin akses në materiale nga UFO-t dhe duket se mund t’u duhej të hynin me forcë, por ai nuk jep të gjitha detajet. Ai tha se ata morën pjesë të një korridori nga vitet 1950. Grusch përmend se Dr. James Lacatski, një oficer i inteligjencës i DIA-s në pension i cili krijoi programin e UFO-ve që u zhvillua nga 2008 deri në 2010, ndau informacione të ngjashme në librin e tij dhe në bisedat publike.

Grusch tha se programi kishte probleme me burokracinë. CIA nuk lejoi që materialet e UFO-ve nga Lockheed Martin të transferoheshin në programin AATIP. Kjo bëri që programi të përfundonte. Pas kësaj, AATIP u përqendrua në studimin e dukurive të çuditshme në Skinwalker Ranch për të kënaqur qeverinë.

Kur bëhet fjalë për detajet rreth materialeve të UFO-ve, si nga erdhën apo ku janë tani, Grusch tha se nuk mund ta ndajë atë informacion. Ai sugjeron të pyesni njerëz si Dr. Lacatski për më shumë detaje. Grusch zbuloi se ai kishte hasur në dokumente të inteligjencës që sugjeronin se një kundërshtar i caktuar i huaj kishte njohuri për programin amerikan përmes informacionit të vjedhur. Ai theksoi rreziqet e mundshme të sigurisë që lidhen me shkelje të tilla.

Dukuria është e lashtë

Grusch vazhdoi të ndajë këndvështrimin e tij mbi fenomenin UFO. Ai donte ta bënte të qartë se nuk po përpiqej të fajësonte askënd. Ai mendoi se do të ishte mirë që të gjithë të ishin më të hapur dhe më të sinqertë për UFO-t. Ai beson se nëse flasim më shumë për të, kjo mund të çojë në më shumë vende pune, më shumë kërkime dhe arsimim më të mirë.

Ai foli për pyetjet themelore që lidhen me UFO-t, si ekzistenca e jetës jashtëtokësore dhe natyra e ndërgjegjes njerëzore. Grusch pohoi me besim, bazuar në bisedat me individë të nivelit të lartë si Harry Reid, se ne nuk jemi vetëm dhe fenomeni i UFO-ve është i vërtetë .

“ Ju e dini për njerëzimin. Jemi vetëm apo e dini çfarë ndodh kur vdesim? Epo, nuk e di për këtë, por a jemi vetëm? Epo, përgjigja është se ne nuk jemi vetëm. Dhe e di që me 100% siguri, që si oficer i Intel-it, nuk e thua kurrë 100%, por të gjitha gjërat drejtoheshin në bazë të njerëzve me të cilët fola… Fenomeni është real. Po vazhdon për mijëra vjet. Njerëzit kanë parë gjëra të çuditshme dhe jo të gjithë kanë halucinacione në masë. Pra, ky është një lloj diatribi im i gjatë për atë që po ndodh.

Rogan e pyeti Grusch se çfarë mendonin njerëzit me të cilët ai foli për këto objekte të çuditshme. Grusch tha se disa njerëz përdorin fjalë si “jashtëtokësor”, por amendamenti Schumer përdor “inteligjencën jo-njerëzore” për të mbuluar më shumë mundësi.

Grusch ndau mendimet e tij dhe foli për punën e Dr. Jacques Vallée se si historitë e UFO-ve ndryshuan me kalimin e kohës, si për shembull njerëzit flisnin për shtrigat, dhe tani ata flasin për rrëmbimet nga jashtëtokësorët. Ai preku ngjashmëritë morfologjike midis tregimeve historike, të tilla si Foo Fighters në Luftën e Dytë Botërore dhe incidenti më i fundit Tic Tac në 2004. Grusch diskutoi raportet e deklasifikuara të Forcave Ajrore nga vitet 1950 që përshkruanin objekte fluturuese me matje të ngjashme me ato të vëzhguara në Tic Incidenti Tac, megjithëse i etiketuar ndryshe.

Grusch përmendi gjithashtu Rrotën e Ezekielit dhe tekstet Vedike, duke theksuar përshkrimet e lashta të betejave ajrore dhe fenomeneve që ngjajnë me interpretimet moderne të takimeve me UFO-t. Ai sugjeroi se ekziston një fenomen i vërtetë dhe i trembur me një origjinë të papërcaktuar, që paraqitet në forma të ndryshme, duke përfshirë rruzullat dhe topat e energjisë. Grusch theksoi idenë e një kriptomonedhe ndërdimensionale ose biome hije, duke pranuar një mori teorish që rrethojnë natyrën e UFO-ve.

Grusch pranoi ekzistencën e një sërë entitetesh, por përmendi se numri i përgjithshëm dhe shtrirja e ndërveprimit të tyre me Tokën janë të panjohura. Ai theksoi sfidat në kuptimin e këtyre entiteteve, veçanërisht në aspektin e fiziologjisë së tyre. Grusch përmendi se ai kishte diskutime me njerëz të njohur me analizat biologjike që nënkupton se ka një kuptim, por jo një pamje të plotë.

Më pas Rogan pyeti nëse kishte lloje të ndryshme mbetjesh biologjike dhe Grusch tha po, duke konfirmuar se ka rimarrje të ndryshme. Më tej ai pyeti për ndërveprimet me këto qenie dhe nëse ato ndajnë informacione apo flasin për problemet njerëzore. Grusch u përgjigj se ishte një temë e ndjeshme dhe njerëzit me të cilët foli nuk donin ta diskutonin. Ai pranoi se mund të ketë të dhëna të detajuara, por tha se nuk di shumë për këtë.

Rogan pyeti më tej për ndërveprimet e mundshme me qeniet e gjalla dhe kur ato ndodhën. Grusch tha se i ishte thënë për ngjarje specifike, por detajet ishin të klasifikuara. Disa nga ato ngjarje kanë shkuar shumë kohë më parë. Ata diskutuan historitë e supozuara të UFO-ve si p.sh. Presidenti Eisenhower dërgoi rrënojat e UFO-ve në një bazë ushtarake. Grusch përmendi diskutimet rreth UFO-ve që datojnë nga fundi i viteve 1980, duke përfshirë senatorin Barry Goldwater.

Grusch sjell deklarata publike nga zyrtarë, si gjenerali Goldwater dhe senatori Barry Goldwater, duke mbështetur idenë se disa njerëz kanë ditur për UFO-t për një kohë të gjatë. Grusch shpreh shpresën për ndryshim dhe transparencë, veçanërisht me figurat aktuale politike në pozicione ndikimi. Ai përmendi individë si Chuck Schumer, Jake Sullivan dhe John Podesta, duke theksuar nevojën për të përkrahur zbulimin e informacionit të UFO-ve brenda qeverisë. Grusch sjell gjithashtu një intervistë me Mike Pompeo, ish-drejtorin e CIA-s, ku Pompeo përmend shkurt se ka parë dosjen e UFO-ve dhe thotë, “ne kemi probleme më të mëdha”. Grusch sugjeron që Pompeo duhet të sqarojë deklaratën e tij për kuptim të mëtejshëm.

Vetëdija

Grusch dhe Rogan diskutuan më tej aftësitë dhe ndërgjegjen njerëzore. Grusch përmendi programin Stargate të CIA-s, i cili përfshinte shikimin në distancë. Ai ndau një histori rreth shikimit në distancë që përfshin një situatë pengjeje dhe theksoi se dukej se kishte një lak të vërtetë reagimi që konfirmonte saktësinë e informacionit të marrë përmes shikimit në distancë.

Grusch vuri në dukje punën e profesorit të Stanfordit, Gary Nolan , i cili studioi individë me aftësi të rritura dhe vëzhgoi rritje të aktivitetit në bërthamën kaudate në trurin e tyre. Ata spekuluan nëse kjo pjesë e trurit vepron si transmetues, duke i lejuar individët të aksesojnë informacione nga dimensione më të larta hapësinore.

Rogan shprehu magjepsjen e tij me idenë se disa aftësi mund të jenë veti emergjente të qenieve njerëzore ndërsa ato zhvillohen. Ai vuri në dukje se komunikimi njerëzor shkon përtej komunikimit akustik dhe diskuton kufizimet e komunikimit verbal në përcjelljen e informacionit kompleks.

Grusch e shtoi këtë duke përmendur përvojat e kontakteve të supozuara ku individët raportuan se merrnin njohuri të menjëhershme ose komunikim joverbal, siç është informacioni i ngjashëm me kodin QR. Ai iu referua punës së Dr. John Mack , i cili studioi njerëzit që pretendonin takime me të huajt dhe përmendi librin “Proof of Heaven” nga Dr. Eben Alexander, duke përshkruar një përvojë afër vdekjes dhe vështirësinë e shprehjes së njohurive të fituara në gjuhën njerëzore.

Grusch foli për panelin presidencial prej 9 personash, i cili do të zbulonte historinë e UAP midis 2024 dhe 2030. Projektligji ka pastruar Senatin, por kërcënohet në Dhomën e Përfaqësuesve nga Mike Turner dhe Mike Rogers.

“Për sa kohë që shtëpia nuk e vret Amendamentin e Schumer, i cili do të ishte pengesa më e madhe për njerëzimin dhe historinë e SHBA fjalë për fjalë. Paneli presidencial emërohet 90 ditë pas miratimit të projektligjit. Nëse nuk vritet, deri në Krishtlindje, do të jetë në Aktin e Sigurisë Kombëtare. Paneli do të formohet le të themi shkurt ose mars. Pastaj ata kanë një proces 300-ditor për të zhvilluar në proces për të zhvilluar një plan fillestar për presidentin, dhe nuk e di nëse Chuck Schumer dhe stafi i tij po tregohen dinak, por 300 ditët nëse e bëni atë jashtë janë zgjedhjet. Nuk e di nëse duan ta bëjnë këtë çështje zgjedhore.”