Guri Coka:”Mosha është thjesht një numër”


Guri Coka

“Mosha është thjesht një numër”

Përdoret t’i thotë një burri të rritur që funksionon sikur të ishte dukshëm më i ri se mosha e tij.

Edhe pse njëqind vjeçar mund të sillet si adoleshent, nuk duhet të harrojmë se gjatë gjithë jetës së tij kanë ndodhur shumë procese dhe ndryshime që sot i kanë dhënë formë personalitetit të tij.

• Shenjat e plakjes:

• Kur ju dhe dhëmbët tuaj nuk do të flini më bashkë.

• Kur zbulon se butoni VOLUM në sistemin stereo kthehet edhe në të majtë.

• Kur shpina jote sheh diell më shumë se fytyra jote.

• Kur mendimet e tua nuk enden në të dy hemisferat e globit !

Vetëm po humbasin vërtet !

• Kur shumica e emrave në librin tuaj të telefonit janë mjekë.

• Kur nënkuptojnë “Ke pasur fat sonte” është kur kujton se ku e ke parkuar makinën.

• Kur përkuleni për të lidhur lidhëset e këpucëve, pyesni veten se çfarë mund të bëni tjetër ndërsa jeni tashmë atje poshtë.

• Kur qirinjtë kushtojnë më shumë se torta.

• Avantazhe të rëndësishme të të qenit i vjetër:

• Sigurimin shëndetësor më në fund spo paguan !

• Ju mund të filloni të pini duhan sepse nuk do t’ju dëmtojë në afat të gjatë !

• Sekretet e tua mbahen nga ata që tashmë i kanë harruar !

• Vizioni juaj nuk mund të përkeqësohet më , seprse ka marre fund !

• Ju mund të zgjidhni kë të dëgjoni dhe kë jo !

Pra, të jeni të kënaqur nga pleqëria !

⁃ Ka shumë njerëz që nuk kanë pasur të drejtë ta arrijnë atë !

— Jeto sot, pasi nuk ka të nesërme !!!

About Post Author