Gusht 1974,koha kur vendoset që Radiotelevizioni i Prishtinës…Fahri Musliu


Gusht 1974 koha kur vendoset që Radiotelevizioni i Prishtinës nga 1 janari 1975 të merr transmetimin e pavarur të programit nga Radiotelevizioni i Beogradit ku, më 26 nëntor 1966, filloi emisioni i parë i lajmeve në gjuhën shqipe me folësit Antigona Nimani e Marash Berisha në krye me shefin e redaksisë Masar Myrtezain.

Në këtë shkrim të postuar nga miku Ljubomir Brankoviq në foto janë dy ikonat e folësve televiziv Vera Gjevori Hima dhe Faik Hima, atëherë student.