Heshta-Egzona Kryeziu


Egzona Kryeziu

Heshta por askush nuk deshti të më kuptoj

Fola por qfarë të bëjë as atëherë askush nuk më dëgjoj

Kur ngrita zërin më shan e ofenduan…

Ndonjëherë njerzëve fare s’duhet besuar

Heshta

Heshta por askush nuk deshti të më kuptoj

Fola por qfarë të bëjë as atëherë askush nuk më dëgjoj

Kur ngrita zërin më shan e ofenduan…

Ndonjëherë njerzëve fare s’duhet besuar

U lodha …po,po u lodha dhe unë kam një shpirt

Që ma bëtë copzash e ma ndajt në dysh

Por unë përsëri ju kam falur dhe e dini pse??!

Nuk më duhen njerzit fallco në jetë

Le të vdes tash e kaluara bashkë me ju

Se i mblodha forcat pa ju njerëzë të lig

Me jetu …

Se nuk e keni ditë sa rand fjala juaj tek unë

Ka peshu…

e zemrën tem shumë fort ma keni lëndu…

Prandaj nuk dua me ju me qëndru

Sepse kam frikën se një ditë do të ju ngjaj ndoshta dhe unë.

Egzona✍🏼