Hetuesi i UFO-ve fton të famshëm për ta ndihmuar atë të kontaktojë me alienët


Veterani i UFO-ve shpreson që të pasurit dhe të famshmit mund ta ndihmojnë atë të hyjë në kontakt me ET.

Russ Kellett, i cili ka hetuar fenomenin e UFO-ve për më shumë se 30 vjet, tani po u bën thirrje të famshëmve në Mbretërinë e Bashkuar për ta ndihmuar atë të arrijë atë që shumë do ta konsideronin të pamundur – të kontaktojë drejtpërdrejt vizitorët inteligjentë jashtëtokësorë në fshatrat e largëta të Uellsit të Veriut.

Përpjekja është nxitur si nga një rritje e nivelit të interesit për fenomenin gjatë bllokimit dhe nga përvojat e tij në hetimin e UFO-ve në rajon.

Zona e Dee Estuary në veçanti, argumenton ai, është dëshmuar si një pikë e nxehtë për shikimin e UFO-ve.

Gjithashtu nuk mungojnë personazhet e famshëm në Mbretërinë e Bashkuar që kanë shprehur interes për këtë temë.

Këngëtari Robbie Williams, për shembull, prej vitesh është i fiksuar pas UFO-ve, ndërkohë që për këtë temë kanë folur edhe emra të tjerë të famshëm si këngëtarja Kim Wilde, këngëtari i McFly, Tom Fletcher dhe ylli i realitetit televiziv Gemma Collins.

Kellet shpreson që disa ose të gjithë do t’i bashkohen atij në Uells për të zbuluar vetë të vërtetën.

“Për ta dhe për çdo personazh tjetër të famshëm që po hyn në këtë, nëse duan të përfshihen, ata mund të kontaktojnë me mua”, tha ai. “Unë dua që ata të dinë se është e vërtetë, ne nuk jemi pas parave, ne duam të dalim për disa netë dhe shpresojmë të krijojmë kontakt.”

Megjithatë, se si ai synon ta arrijë këtë saktësisht, mbetet e paqartë.

About Post Author