Hetuesit paranormalë ruajnë mbetjet e një lokali të përhumbur “të shtrembër”


Pub u rikthye gjatë kulmit të tij. 

Pubi i famshëm Crooked House në South Staffordshire, Angli u shkatërrua së fundmi në rrethana misterioze.Që daton që nga shekulli i 18-të, ndërtesa – e cila u shndërrua në një pijetore në vitet 1830 – ishte e famshme për veçoritë e saj unike strukturore, veçanërisht për faktin se njëra anë ishte 4 metra më e ulët se tjetra për shkak të rrëshqitjes së minierave. , duke fituar kështu emrin e saj ‘Shtëpia e shtrembër’.

Çuditërisht për një ndërtesë kaq të vjetër, pijetori thuhej se ishte i përhumbur, me vizitorët që raportuan se kishin parë Polly – një banakiere fantazmë që mendohej se kishte punuar dikur atje.

Ngjarjet rreth ndërtesës përfunduan duke bërë lajme kryesore, megjithatë, kur ajo doli në shitje në mars, përpara se të grabitej disa muaj më vonë.

Shitja e pijetores përfundoi më 25 korrik, por më pak se dy javë më vonë e gjithë ndërtesa u shkrua nga një zjarr shkatërrues që shkatërroi pjesën më të madhe të brendshme dhe çatinë.

Dy ditë më vonë, ndërkohë që po kryheshin ende hetimet, ndërtesa u prish në mënyrë të pashpjegueshme me makineri të rënda, duke mos lënë gjë tjetër veçse një grumbull rrënojash.

Çuditërisht, shumë prej tyre kanë ngritur shqetësime për kush, çfarë dhe pse të këtyre ngjarjeve.

Tani një ekip hetuesish paranormale ka marrë masa për të ruajtur rrënojat për të parandaluar sabotimet e mëtejshme dhe për të siguruar që askush të mos largohet me mbeturinat.

“Nuk mund të fajësosh njerëzit se janë dyshues pas asaj që ka ndodhur”, tha Dan Parkes.

“Ne bëmë disa hetime paranormale dhe kapëm disa gjëra. Por qëllimi im kryesor këtu tani është të sigurohem që nuk ka asgjë të mëtejshme, sepse nëse po përpiqemi ta rindërtojmë këtë, ne nuk duam që këto tulla të jenë këtu. u kthye në pluhur”.