Humanoid i zbehtë’ i kapur në kamerën e gjurmëve në Leesburg
Kush apo çfarë është kjo? 

Një banor i Leesburg kohët e fundit ka regjistruar një klip shumë të çuditshëm të diçkaje që lëviz jashtë shtëpisë së tij.

Pamjet e çuditshme, të cilat fillimisht iu dërguan Lon Strickler-it në blogun ‘Phantoms and Monsters’, tregojnë rreth një sekondë të një figure anormale që lëviz shumë afër kamerës.

Individi që e regjistroi, emri i të cilit nuk bëhet i ditur, kishte vendosur dy kamera gjurmësh në oborrin e tij të pasmë për të marrë macet, rakunët, posumet dhe kafshë të tjera të egra që vizitonin.

Në këtë rast të veçantë, megjithatë, një nga kamerat u ndez nga diçka që ai nuk mund ta shpjegonte.

“Klipi fillon menjëherë nga fillimi dhe i shoqëruar nga fakti që kam dritat e sensorit të lëvizjes 3, 30 sekonda në tokë dhe një të varur nga një pemë, nuk ka kuptim që ajo që po shoh mund të lëvizë kaq shpejt në film”, ka shkruar ai.

“Në 2 sekonda e gjysmë ju shihni atë që duket si veshje dhe një krah, por krahu është shumë i hollë dhe nuk shihet asnjë gisht apo dorë.”

“Më hodhi poshtë pasi i kam të dyja kamerat të vendosura për 16 sekonda video. Çfarëdo që të jetë kjo duket se po lëkundet një krah shumë të hollë ndërsa vrapoj në anën e kamerës.”

“Duhet ta ndaloni ose ta lidhni për shkak të një gjatësie kaq të shkurtër. Vërtet e çuditshme.”


Kush ose çfarë mund të jetë kjo?

About Post Author