Humba në pikëzën e verës…


Humba në pikëzën e verës…

Kjo pikëz verë e kuqe më josh një çast
kur nga thumbi i buzës të shket nektar .
Si vashëz e lazdruar me naze shtegun merr
Desha ta rrëmbeja por u zura në lak.

Kjo pikëz verë mbi lëkurë, plot shend
do ta dehte dhe Circen n’ishullin e shkretë .
Por unë të përqafem qark si shermend
me vile rrushi që pret t’kthehet në verë .

Teuta Shaqiraj

About Post Author