Hyr në ëndrrën tënde-Rajo Qoraj


..

Kujtimet qe vajtojnë

Me lene çdo nate pa gjumë

Te flas me ty me thonë

Ne tenden enderr te hy dhe unë

Me zerin qe me dridhet

Te therras sa shpirti m’dhemb

Pritme dhe mua e dashura ime

Do vi me ty me bej pak vend .

..

Atëherë te dy behemi n’nje mendje

Le rrjedhën e ëmbël te me marre

Dalëngadalë hy n’endrren tende

Bashke me ty dale ku te dale .

..

Te pyes plot frike e pëshpërimë

Tani qe ndajmë te njëjtën enderr

A me do prape e shtrenjta ime

Me pak apo me shume o zemer.