I dua dhe…Liljana Ndoni


Më pelqen zeri yt që me mohon

sepse shkruaj e nuk djen mungesen e emocioneve te mija kur e degjon,

Te kuptoj i dua duart e tua qe me mohuan edhe si emer,

sepse jane plot perkedhelje boshe

që nuk mund te gjeje rrugën për në zemër.

I dua puthjet qe i mohove mbeten kujtimit,

Sepse nuk e ndjejne buzët e tua

shijen e zhgenjimit,

I dua genjeshtrat e tua ishin si te vertetat,

Me zbukuronin diten me lumturonin netet.