Imer Hysa:Monumente natyrore e dini ku ndodhen?


Monumente natyrore e dini ku ndodhen?

Ne Gjorēm Kurbin, jo me larg se 15 deri 45 minuta ne kembë nga rruga nacionale ose 1 deri 3 km rruge ne kembe. Ka pak vite që jan shndërruar në destinacion turistik. Nëse riparohet pak rruga distanca dhe koha shkurtohen dyfish. Ju ftoj ti vizitoni dhe do te shihni me syte tuaj se NATYRA GDHEND ART.

About Post Author