Informatori: “Pilotët që ndiqnin UFO-t morën djegie nga rrezatimi”


Një ish-oficer i inteligjencës ka përshkruar simptomat fizike të përjetuara nga pilotët e marinës amerikane.

Louis Elizondo, i cili dikur ishte kreu i Programit të Avancuar të Identifikimit të Kërcënimeve të Aviacionit (AATIP) sekret të qeverisë amerikane, ka pasur shumë për të thënë për këtë temë vitet e fundit.

Duke pohuar prej kohësh se qeveria zotëron ‘materiale ekzotike’, ai gjithashtu pretendon se ka parë disa video të papublikuara të regjistruara nga pilotët e marinës amerikane gjatë takimeve të tyre me fenomene ajrore të paidentifikuara (UAP) në brigjet e Shteteve të Bashkuara.

“Ka video atje, ka një që është 23 minuta,” tha ai së fundmi për GQ Magazine . “Ka një tjetër ku kjo gjë është 50 metra larg nga kabina.”

Gjatë intervistës ai bëri edhe komente duke lënë të kuptohet se disa nga pilotët kishin përjetuar simptoma fizike si pasojë e afërsisë së tyre me objektet.

“Duhet të jem i kujdesshëm, nuk mund të flas shumë konkretisht, por dikush mund të imagjinojë se ju merrni një raport nga një pilot i cili thotë, “Lue, është vërtet e çuditshme. Unë po fluturoja dhe iu afrova kësaj gjëje dhe U ktheva në shtëpi dhe më dukej sikur mora djegie nga dielli, isha i kuq për katër ditë”, tha ai.

“Epo, kjo është një shenjë e rrezatimit. Kjo nuk është një djegie nga dielli; është një djegie nga rrezatimi.”

Ai gjithashtu pohoi se disa nga pilotët kishin përjetuar “shtrembërimin e kohës”.

“Sa më afër t’i afroheni njërës prej këtyre automjeteve, aq më shumë mund të filloni të përjetoni hapësirën e kohës në lidhje me automjetin dhe mjedisin,” tha ai.

Saktësisht sa të vërteta ka në këto pretendime megjithatë mbetet e paqartë.

About Post Author