Informatori: SHBA zbuloi “automjete me origjinë jo njerëzore”


Një ish-agjent i inteligjencës amerikane ka hequr kapakun mbi rikuperimin e supozuar të automjeteve jashtëtokësore nga qeveria amerikane.Këto zbulime të jashtëzakonshme vijnë nga mirësjellja e David Charles Grusch – një njeri, vlerësimet e të cilit variojnë nga të qenit një veteran i dekoruar lufte deri tek ai që ka punuar me Agjencinë Kombëtare të Inteligjencës Gjeohapësinore dhe Zyrën Kombëtare të Zbulimit.

Ai gjithashtu mbajti leje të nivelit të lartë ndërsa punonte me Task Forcën e Paidentifikuar të Fenomeneve Ajrore.

Në mënyrë të pabesueshme, Grusch i ka dorëzuar dosjet e detajuara si Inspektorit të Përgjithshëm të Komunitetit të Inteligjencës dhe Kongresit, në një përpjekje për të ekspozuar aktivitetet e qeverisë në lidhje me rikuperimin e “automjeteve të paprekura dhe pjesërisht të paprekura me origjinë jo njerëzore”.

Këto objekte, pohon ai, janë gjetur nga qeveria amerikane, aleatët e saj dhe kontraktorët e mbrojtjes të lidhur me dekada.

Analiza e ‘automjeteve’ ka treguar se ato janë “me origjinë ekzotike (inteligjencë jo-njerëzore, qoftë me origjinë jashtëtokësore apo të panjohur) bazuar në morfologjitë e automjeteve dhe testimin e shkencës materiale dhe posedimin e aranzhimeve unike atomike dhe nënshkrimeve radiologjike.”

Zbulime të tilla sigurisht që hapin sytë, veçanërisht nga dikush kaq thellë i lidhur me hetimin e fenomenit të UFO-ve nga brenda komunitetit të inteligjencës amerikane.

Ai madje iu referua një “Lufte të Ftohtë të panjohur publikisht” prej dekadash për materialet fizike të rikuperuara dhe të shfrytëzuara – një garë me kundërshtarë të afërt gjatë viteve për të identifikuar përplasjet/uljet e UAP-it dhe për të tërhequr materialin për shfrytëzim/inxhinieri të kundërt për të grumbulluar asimetrike kombëtare. avantazhet e mbrojtjes”.

A mund të jetë ky fillimi i fundit për fshehtësinë e UFO-ve?

Vetëm koha do ta tregojë.