Informatori:”UFO-ja e rrëzuar shtrembëroi hapësirën dhe kohën”


A mund të thotë Grusch të vërtetën? 

Një avokat që foli me sinjalizuesin David Grusch ka zbuluar detaje të një prej objekteve të gjetura nga qeveria amerikane.

Javën e kaluar, Grusch – i cili më parë ka punuar me Agjencinë Kombëtare të Inteligjencës Gjeohapësinore dhe ka pasur kontroll të nivelit të lartë në Task Forcën e Paidentifikuar të Fenomene Ajrore – bëri pretendimin befasues se qeveria amerikane kishte prej kohësh në posedim të “automjeteve të paprekura dhe pjesërisht të paprekura të origjinë jo-njerëzore”, duke ndezur një interes të ri për zbulimin e plotë të UFO-ve.

Tani Daniel Sheehan – një avokat që ka punuar për të sjellë sinjalizues dhe dëshmitarë të tjerë në Kongres në një përpjekje për të ekspozuar përfshirjen e qeverisë amerikane me UFO-të dhe vizitorët e huaj – ka zbuluar detaje të një objekti që Grusch pretendonte se kishte “shtrembëruar hapësirën dhe kohën”.

“Ata u përpoqën të lidhin një buldozer për ta nxjerrë jashtë,” tha ai për Mail Online

“Dhe ajo nxori një formë si një fetë byreku, pothuajse sikur të ishte pjesë e mënyrës se si ishte ndërtuar. Kur u lirua disa metra, ata ndaluan menjëherë. Ata nuk donin të shkatërronin integritetin e makinës.”

Një djalosh që hyri në të. tha se ishte e madhe sa një stadium futbolli. Po e trembte atë dhe filloi ta bënte të ndihej te përziera, ai ishte shumë i çorientuar sepse ishte kaq gjigant brenda.”

“Ishte madhësia e një stadiumi futbolli, ndërsa pjesa e jashtme ishte vetëm rreth 30 metra në diametër”.

“Ai u tërhoq jashtë pasi ishte brenda disa minuta, dhe jashtë ishte katër orë më vonë. Kishte ndodhur qe të gjitha llojet e shtrembërimeve të kohës dhe të hapësirës.”