Ish-agjenti dhe piloti i CIA-s, “Ne kontrollojmë teknologjinë e huaj dhe ka koloni në Mars”


Deri në vitin 1962, njerëzimi zotëronte automjete të afta për të kapërcyer shpejtësinë e dritës, megjithëse jo në të njëjtin nivel me anijen ET. Këto automjete lehtësuan udhëtimet në Hënë në vetëm një orë, duke mundësuar udhëtime të rregullta në Mars.

1.

John Lear, një figurë e shquar në botën e aviacionit, la gjurmë të pashlyeshme në histori me arritjet dhe zbulimet e tij të jashtëzakonshme. I lindur në një familje me trashëgimi në aviacion, ai trashëgoi pasionin për fluturimin. Si djali i krijuesit të motorit Lear Jet, udhëtimi i tij nëpër qiej dukej i paracaktuar. Ai mbajti pozicionin prestigjioz të një kapiteni të Forcave Ajrore të SHBA-së dhe gjithashtu shërbeu si pilot për CIA-n.

Karriera e Lear-it në fluturim përfshinte pilotimin e mbi 150 avionëve provë, një arritje që i dha atij respekt të konsiderueshëm në fushën e aviacionit. Ai e forcoi më tej trashëgiminë e tij duke pretenduar 18 Rekorde Botërore të Shpejtësisë, një dëshmi e aftësive të tij të jashtëzakonshme pilotuese.

Një aviator i vërtetë në zemër, karriera e John Lear përfshiu 28 kompani aviacioni, duke theksuar shkathtësinë dhe ekspertizën e tij. Kredencialet e tij krenoheshin me një mori vlerësimesh të dhëna nga Administrata Federale e Aviacionit, duke përfshirë vlerësimin e transportit të aeroplanëve, instruktorin e fluturimit, instruktorin tokësor, navigatorin e fluturimeve, inxhinierin, dispeçerin e avionëve, mekanikun e termocentralit të kornizës së avionit, montuesin e parashutës dhe operatorin e kullave.

Megjithatë, trashëgimia e Lear shtrihet përtej aftësive të tij të aviacionit. Gjatë viteve 1980 dhe 1990, ai bëri një tranzicion të guximshëm në një sinjalizues, duke zbuluar informacione konfidenciale që sfidonin narrativat konvencionale. Në një intervistë kryesore në programin e njohur radiofonik “Bregu në Breg”, Lear dha zbulime marramendëse që do të mahnitnin audiencën në mbarë botën: Në vitin 1953, një anije jashtëtokësore u rrëzua, duke çuar në kapjen e një jashtëtokësori të quajtur EBE 3 – Joe Road. Ky ent ET bashkëpunoi me forcat ajrore të Qeverisë së SHBA për të ndërtuar anije kozmike duke përdorur teknologji të përparuar jashtëtokësore.Deri në vitin 1962, njerëzimi zotëronte automjete të afta për të kapërcyer shpejtësinë e dritës, megjithëse jo në të njëjtin nivel me anijen ET. Këto automjete lehtësuan udhëtimet në Hënë në vetëm një orë, duke mundësuar udhëtime të rregullta në Mars. Siç tha Lear, “Ne po bënim udhëtime të rregullta në Mars në 1966.”

Mërkuri, Apollo dhe misione të tjera të njohura ishin shpërqendrime të orkestruara me mjeshtëri, duke fshehur një axhendë më të thellë. Pas perdes, një operacion hënor ishte në lëvizje të plotë, duke përfshirë ndërtimin e strukturave të ndërlikuara në vetë hënën.

Vështrimet e John Lear gërmuan edhe më thellë në sferat e eksplorimit të hapësirës:

2.

Vështrime revolucionare hënore:

Vitet 1970 shënuan një epokë të rëndësishme. Përpara se NASA të fshinte në mënyrë misterioze fotot e bëra gjatë Apollo 8, 10 dhe 11, doli një zbulim i thellë. Këto imazhe shfaqnin një peizazh qyteti, një bazë hapësinore, sisteme të ndërlikuara tubash, rrugë, bimësi të gjallë, atmosferë të dallueshme, gravitet në 66% në raport me Tokën, dritë të bollshme, operacione aktive të minierave dhe madje edhe një reaktor bërthamor në sipërfaqen e Hënës.

3.

Bashkëpunimet Alien dhe Teknologjia Antigravity:

John Lear zbuloi një bashkëpunim të përmasave të pashembullta: përfshirjen jashtëtokësore. Bashkëpunimi me qeniet e huaja hapi rrugën për strukturat hënore që i paraprinë operacioneve njerëzore. Ky bashkëpunim zgjati mbi katër dekada.Babai i Lear ishte në ballë të programeve të teknologjisë antigravitetit gjatë mesit të viteve 1950, një dëshmi e fshehtësisë së thellë që mbuloi teknologjinë e fundit.Në mënyrë intriguese, Lear ndau gjithashtu njohuri nga një burim konfidencial i qeverisë amerikane, duke zbuluar tre zbulime befasuese:

  1. Misionet në Hënë kanë vazhduar që nga viti 1962.
  2. Marsi strehon një popullsi prej rreth 600 milionë banorë, çuditërisht e ngjashme me njerëzit.
  3. Përfshirja personale në ndërtimin e pajisjeve të minierave hënore, një përpjekje e përmasave kolosale.

Këto zbulime kanë peshë të jashtëzakonshme, pasi figura të shumta të respektuara në fushën e ushtrisë, spiunazhit, hapësirës dhe aeronautikës i vërtetojnë këto pohime. Figura të tilla si koloneli Phil Corso, David Wilcock, Glen Steckling, Henry Deacon dhe Gilbert Levin i japin besueshmëri pretendimeve novator të bëra nga John Lear.

Me një trashëgimi që bashkon arritjet e jashtëzakonshme të aviacionit dhe zbulimet e paprecedentë, kontributet e John Lear vazhdojnë të riformësojnë kuptimin tonë për kozmosin dhe vendin e njerëzimit brenda tij.

Mars

Marsi  është  planeti i katërt  dhe planeti më i largët  tokësor  nga  Dielli . Ngjyra  e kuqërremtë e sipërfaqes së saj  është për shkak të  pluhurit të oksidit të hekurit (III) të grimcuar imët  në tokë, duke i dhënë pseudonimin “Planeti i Kuq”. [21] [22]  Rrezja e Marsit është e dyta më e vogël në mesin e planetëve në  Sistemin Diellor  në 3,389.5 km (2,106 mi). Dikotomia  marsiane  është e dukshme në sipërfaqe: mesatarisht, terreni në hemisferën veriore të Marsit është më i sheshtë dhe më i ulët se hemisfera e tij jugore. Marsi ka  një atmosferë të hollë  të përbërë kryesisht nga  dioksidi i karbonit  dhe dy në formë të çrregullt satelitët natyrorë :  Phobos  dhe  Deimos .

Gjeologjikisht, Marsi është mjaft aktiv, me  djaj pluhuri  që fshijnë peizazhin dhe  tërmetet  (analoge marsiane me  tërmetet ) që dridhen nën tokë. Sipërfaqja e Marsit pret një  vullkan të madh mburojë  ( Olympus Mons ) dhe një nga kanionet më të mëdha   në Sistemin Diellor ( Valles Marineris ). Ekscentriciteti i rëndësishëm orbital  dhe  animi boshtor i Marsit   shkaktojnë ndryshime të mëdha sezonale në  mbulimin e kapakëve polare të akullit dhe luhatjet e temperaturës midis -110 °C (−166 °F) në 35 °C (95 °F) në sipërfaqe. Një ditë diellore marsiane ( sol ) është e barabartë me 24,5 orë dhe a Viti diellor marsian  është i barabartë me 1,88 vite tokësore.

Ashtu si planetët e tjerë në Sistemin Diellor, Marsi u formua afërsisht 4.5 miliardë vjet më parë. Gjatë  periudhës Noachian  nga rreth 4.1 deri në 3.7 miliardë vjet më parë, sipërfaqja e Marsit u shënua nga  ndikimet e meteorëve , formimi i luginës, erozioni dhe prania e mundshme e  oqeaneve ujore . Periudha  Hesperiane  nga 3.7 në 3.2-2 miliardë vjet më parë u dominua nga  aktiviteti i përhapur vullkanik  dhe përmbytjet që gdhendën  kanale të pafundme daljeje . Periudha  e Amazonës  , e cila vazhdon deri më sot, u shënua nga  ndikimi i erës në proceset gjeologjike . Nuk dihet nëse  jeta ka ekzistuar ndonjëherë në Mars