Ish-kreu i agjencisë franceze të spiunazhit pretendon se UFO-t nuk janë nga Toka, ndoshta ndërdimensionale


Viki Verma

Fenomeni UAP është një enigmë globale që është një problem madhor për të gjitha ushtritë e botës. Shtetet e Bashkuara nuk janë i vetmi vend që merret me objekte misterioze të paidentifikuara që kanë natyrë transmedium. Dr. Jacques Vallée pohoi se ai kishte vëzhguar modelet e UAP në Evropë përpara se të vinte në SHBA. Nuk ishte një gjë e re për të. Viti 2020 ishte hera e parë kur ish-oficeri francez i inteligjencës Alain Juillet foli për UFO-t dhe deklarata e tij nuk shkonte sipas rregullit të ekspertëve kryesorë të UFO-ve.

Alain Juillet, një ish-drejtor i shërbimit të inteligjencës së jashtme të Republikës Franceze (DGSE), është një nga njerëzit e parë në autoritet që foli hapur për fenomenin e UFO-ve dhe ekzistencën e jetës aliene. Me përvojën e tij të madhe të inteligjencës, ai mbrojti një qasje pragmatike dhe një mendje të hapur për të zbuluar një mister shumë të rëndësishëm për t’u lënë besimtarëve dogmatikë dhe skeptikëve.

Gjatë një paraqitje në The Hidden Truth Show , fizikani amerikan Dr. Jack Sarfatti sugjeroi se UFO-ja famëkeqe USS Nimitz tic tac ishte në gjendje të arrinte shpejtësinë dhe manovrimin e botës tjetër duke përdorur një “metamaterial” që i lejonte të udhëtonte në kohë. E njëjta teori është shpjeguar mirë nga Dr. Michael P. Masters në librin e tij, ” Objekte të identifikuara fluturuese: Një qasje shkencore multidisiplinare ndaj fenomenit të UFO-ve “. Ai propozoi që të gjitha pamjet e raportuara të UFO-ve gjatë viteve nuk ishin shkaktuar me të vërtetë nga jashtëtokësorët që vinin për të vizituar planetin tonë, por nga njerëzit që udhëtonin në kohë duke përdorur anije kozmike futuriste. Është interesante që Alain Juillet beson se UFO-t mund të vijnë nga botët paralele.

Në një intervistë me botimin francez “ Paris Match ” në vitin 2020, z. të cilët nuk janë asgjë tjetër veç qesharak dhe raportojnë vëzhgime shumë të sakta. Nuk duhet të themi se janë marrëzi, por vetëm të pranojmë se ka gjëra që na ikin. Pikërisht në këtë kontekst u interesova për këtë problem, sepse gjëja e parë që shohim kur studiojmë këtë fenomen, është se këto makineri apo pamje të dukshme nuk funksionojnë sipas ligjeve tokësore dhe në veçanti nuk i nënshtrohen. gravitacioni.”

Sipas ish-oficerit francez të inteligjencës, Alain Juillet, fenomeni UFO i shpëton dimensionit tokësor. Kredia e imazhit: Wikimedia Commons

Z. Juillet ngriti pyetjen nëse këto UFO mund të vijnë ose jo nga universet paralele në universet tona. Ai tha: “Për krahasim, një mizë me sytë e saj të fytyrës mund të shohë dimensione të tjera nga tonat, edhe pse ajo jeton në botën tonë. Ndoshta, pra, ka gjëra që janë në universin tonë që ne nuk mund t’i shohim në kohë normale, sepse ato nuk janë në fushën tonë të vizionit. Por, ndoshta, herë pas here ndodh diçka, që një fenomen kalon nëpër fushën tonë të perceptimit para se të zhduket.”

Ndërsa diskutonte se si shoqëria do të përgjigjej nëse publiku i gjerë do të mësonte ndonjëherë të vërtetën për UFO-t, Juillet tha: “Nëse nesër në mëngjes, ne kemi konfirmim se UFO-t vijnë nga një botë paralele me tonën, të gjithë do të thonë ‘Epo atje, ka një botë paralele. .’ Ditën që ta themi, brenda pesë viteve, të gjithë do ta kenë pranuar si një fenomen të parëndësishëm.”

A ka zhvilluar ndonjë vend një sistem (teknologji) që nuk u bindet ligjeve të njohura të fizikës? “Njëzet vjet më parë, unë do të isha përgjigjur, ‘Pse jo?’ Por sot, nëse një vend në botë do të kishte bërë një zbulim të tillë, do ta dinim. Asnjë përparim i kësaj përmasash nuk mund të mbahet sekret. Është e pamundur. Nëse një vend zotëronte një teknologji të tillë, ajo tashmë do të ishte përdorur hapur.”

Gjatë një sesioni podcast me “J’suis pas përmbajtjes TV”, z. Juillet tha se UAP-të nuk janë nga asnjë vend në Tokë, se ato janë zbuluar duke shkuar më shpejt se shpejtësia e zërit nën ujë, dhe shumë më tepër.

“Çfarë po ndodh me UAP-të? A po spiunojmë alienët?” pyeti nikoqiri. Ish-kreu i agjencisë franceze të spiunazhit tregoi për takimin e tij me regjisorin Dominique Filhol. Ai i tha Filholit pse i intereson tema e UAP. Ai tha:

“Unë, në anën e mbrojtjes, kam një problem të vërtetë kur shoh se zbulojnë gjëra të paidentifikuara… Amerikanët arritën të filmojnë disa dhe të bëjnë matje, matje në shumë fusha si rrezatimi, fusha magnetike, etj. Kemi shumë matjeve, dhe shumë informacione të mbledhura, nga 15 deri në 20 vitet e fundit. Dhe, ne shohim se kjo është diçka që nuk arrijmë ta kuptojmë.” Ai vazhdoi: “Ne nuk e kuptojmë atë, ne nuk e kontrollojmë atë.”

“Pse nuk e kuptojmë? Sepse ato gjëra kanë karakteristika jonormale?” Z. Juillet tha: “Po, sepse, për shembull, ato janë të palëvizshme dhe në një të dhjetën e sekondës ose në një sekondë janë në 10,000 km/h. Ne nuk jemi në gjendje të ndërtojmë gjëra të tilla.” Ndoshta ne i kuptojmë por është klasifikuar nga ushtria? ai u përgjigj: “Jo, do të them pse nuk është e mundur. Sepse ne nuk dimë sot se si të bëjmë një material që nuk shkrihet kur kalon në këtë kalim kohe nga 0 në 10,000 km / orë.

Z. Juillet është i siguruar se këto pamje të UAP nuk janë ndonjë teknologji e klasifikuar vjedhurazi nga njerëzit. Për më tepër, ai ka frikë nëse UAP-të bëhen agresive, atëherë do të ishte një ngjarje katastrofike pasi në njohuritë e tij aktuale, nuk ka asnjë teknologji për t’i ndaluar ato. “Pra, ne po mendojmë, a është një dron, kinezët gjetën diçka apo amerikanët apo rusët?”

“Por kur e shikojmë, shohim se të gjithë: kinezët, amerikanët dhe rusët po kërkojnë përgjigje. Ne përballemi me diçka që nuk e kuptojmë dhe do të ishte mirë ta kuptonim, sepse mund të bëhet një rrezik real. Dhe kjo është ajo që më intereson, të përpiqem ta kuptoj. Dhe pyetja ime shkon më tej sepse, ne e kemi parë atë në ajër, por kemi parë edhe disa në ujë.”

Sipas z. Juillet, ata kanë zbuluar UFO që lëvizin me një shpejtësi tepër të shpejtë. Ai shtoi se këto objekte po shkojnë nën ujë, duke lëvizur shumë më shpejt se shpejtësia e zërit. Pra, “sa më shumë të përparojmë në teknikë, aq më shumë identifikojmë ngjarje të tilla. Por deri më tani, ne nuk mund t’i shpjegojmë ato. Do ta gjejmë, jam i bindur se do ta gjejmë. Por na duhet kohë”, tha ai.

About Post Author