Ish-ministri i mbrojtjes: ET nga Andromeda dhe hëna e Saturnit vizitojnë tokën për mijëra vjet


Ish-ministri i mbrojtjes: ET nga Andromeda dhe Hëna e Saturnit vizitojnë Tokën për mijëra vjet

Viki Verma

Tashmë ka dhjetëra pretendime në favor të vizitës jashtëtokësore. Sot, shumë astronautë dhe zyrtarë qeveritarë mbështesin fenomenin UAP, dhe disa janë shumë pozitivë se ato mund të kenë një origjinë aliene. I nderuari Paul Hellyer (1923-2021), ish-ministri kanadez i mbrojtjes tha se jashtëtokësorët kanë vizituar planetin tonë për mijëra vjet dhe ka të ngjarë që të paktën dy prej tyre të punojnë me qeverinë amerikane dhe të ndajnë teknologjitë e tyre shumë të avancuara me njerëz.

Në vitet 1960, Paul Hellyer, një zyrtar i rangut të lartë gjatë Luftës së Ftohtë, pohoi se ai kishte zbuluar me siguri ekzistencën e alienëve ndërsa shërbente në ushtri. Ai tha se njerëzit nga botët e tjera kishin ardhur në Tokë për një kohë shumë të gjatë. Ai këmbënguli se shumë gjëra që përbëjnë pajisjen tonë të teknologjisë së lartë na ishin dhuruar nga ET tepër të avancuara.

Hellyer kishte shprehur prej kohësh pikëpamjet e tij për jashtëtokësorët në publik. Ai dëshmoi në seancën dëgjimore të qytetarëve për zbulimin në maj 2013 në Uashington, DC. Pesë ish-anëtarë të Kongresit Amerikan dhe një ish-senator amerikan dëgjuan më shumë se tridhjetë orë dëshmi nga zyrtarë qeveritarë, personel ushtarak, studiues dhe dëshmitarë.

Huffington Post Canada përshkroi se, si pjesë e dëshmisë së tij, Hellyer deklaroi se “alienët po jetojnë mes nesh dhe se ka të ngjarë të paktën dy prej tyre të punojnë me qeverinë amerikane”. Më konkretisht, Hellyer njoftoi se të paktën katër lloje të jashtëtokësorëve kishin vizituar Tokën për mijëra vjet. Sipas Huffington Post Canada, ai gjithashtu deklaroi se disa jashtëtokësorë e kanë origjinën nga sistemet yjore “Zeta Reticuli, Pleiades, Orion, Andromeda dhe Altair” dhe “mund të kenë axhenda të ndryshme”.

Ai foli fillimisht hapur për besimin e tij se qeveritë po mbulojnë një prani të huaj në vitin 2005, duke thënë se UFO-t janë po aq të shumtë në qiellin tonë sa aeroplanët. “Shumë e mediave nuk do ta prekin atë, kështu që ju vetëm duhet të vazhdoni të punoni larg dhe ne do të marrim një masë kritike dhe një ditë ata do të thonë zoti President ose Z. Kryeministër, ne duam të vërtetën dhe ne duam tani sepse ndikon në jetën tonë.”

Në vitin 2013, Hellyer u shfaq në emisionin e intervistës RT SophieCo me Sophie Shevardnadze për të diskutuar mbi jashtëtokësorët dhe UFO-t. Shevardnadze e pyeti Hellyerin: “Pse thoni se UFO-t janë po aq realë sa aeroplanët që fluturojnë mbi kokat tona?” Hellyer u përgjigj: “Sepse e di që janë. Në fakt, ata kanë vizituar planetin tonë për mijëra vjet.” Ai më tej tha se veprimet ushtarake kishin rrëzuar UFO-t dhe njerëzit kishin përshtatur teknologjinë aliene për përdorim në Tokë. 

Ai tha: “Për sa i përket teknologjisë, ata janë vite dritë përpara nesh dhe ne kemi mësuar shumë gjëra prej tyre. Shumë nga gjërat që përdorim sot i kemi marrë prej tyre, ju e dini – dritat led dhe mikroçipet dhe jelekët Kevlar dhe të gjitha llojet e gjërave që kemi marrë nga teknologjia e tyre dhe mund të marrim edhe shumë më tepër, veçanërisht në fushën e mjekësisë dhe bujqësisë nëse do të vepronim në mënyrë paqësore. Por, mendoj, ndoshta disa nga njerëzit tanë janë më të interesuar të marrin teknologjinë ushtarake, dhe unë mendoj se kjo është e gabuar, dhe kjo është një nga gjërat që ne do të duhet të ndryshojmë, sepse ne do të duhet të të punojmë së bashku, të gjithë ne, kudo në planet.”

Hellyer na çon atje ku pa UFO-n e tij të parë dhe tregon. 

Shevardnadze pyeti: “A keni pasur ndonjëherë takimin tuaj me alienët?” Hellyer u përgjigj: “Jo takim me alienët, jo. Unë kam parë një UFO, rreth 120 milje në veri të Torontos, mbi liqenin Muskoka, ku kam një vilë. Dy vjet më parë, në Ditën e Falënderimeve, që është tetor, [gruaja ime?] tha se donte të dilte dhe të shikonte yjet, kështu që… nuk jam shumë njeri i natës… por vura kapelen dhe dola me të dhe ajo shikoi në qiellin lindor dhe tha: ‘Ka një yll’ dhe unë u ktheva nga ana tjetër dhe thashë, ‘Oh, ka një shumë më të ndritshëm këtu’ dhe ajo shikoi atje dhe ne e pamë atë deri në qafë. pothuajse u prish për rreth 20 minuta, dhe ishte padyshim një UFO, sepse mund të ndryshonte pozicionin në qiell me tre ose katër gradë në tre ose katër sekonda.

Shevardnadze pyeti më tej Hellyer nëse rrëzimi i atyre UFO-ve rrezikonte një luftë ndëryjore dhe, nëse po, “a duhet të krijojmë një forcë Star Wars për të mbrojtur veten nga pushtimi i mundshëm apo diçka e tillë?”

Hellyer tha: “Unë mendoj se është një mundësi, por është një mundësi veçanërisht nëse rrëzojmë çdo UFO që vjen në hapësirën tonë ajrore pa pyetur se kush janë dhe çfarë duan. Që në fillim, ne filluam të përziejmë aeroplanët, duke u përpjekur t’i rrëzonim, por teknologjia e tyre ishte mjaft superiore saqë nuk ishim në gjendje t’i iknim, sigurisht jo për një kohë të gjatë.”

Ai vazhdoi: “Gjatë asaj periudhe kohore ata mund të na kishin marrë përsipër pa asnjë problem nëse do të donin, kështu që unë mendoj, në vend që të zhvillojmë Star Wars tonë për të mbrojtur veten kundër tyre, ne duhet të punojmë me speciet beninje që janë të një shumicë dërrmuese dhe të punojmë së bashku, dhe të mbështetemi kryesisht tek ata, natyrisht, dhe të bashkëpunojmë, në mënyrë që të kontribuojmë diçka në të njëjtën kohë; Nuk mendoj se ka ndonjë kuptim që ne të zhvillojmë një forcë galaktike që do të na tundonte të hipnim vetë dhe të futemi në ligësi, gjë që është një nga gjërat për të cilat disa prej tyre shqetësohen.”

Duke iu kundërvënë pohimit të fizikanit Stephen Hawking se çdo vizitor alien në Tokë ka të ngjarë të jetë keqdashës, Hellyer argumentoi se jo vetëm që alienët e kanë vizituar tashmë Tokën, por se ata kanë ndihmuar të kontribuojnë në përparimin teknologjik të njerëzimit. Ai tha se tokësorët u detyrohen shumë miqve të tyre të huaj. “Edhe ai ekran kompjuteri në tavolinën tuaj,” tha ai, “mund të gjurmojë origjinën e tij tek anijet kozmike. Mikroçipet, për shembull, fibra optike, ato janë vetëm dy nga shumë gjëra që dyshohet se – dhe ndoshta në të vërtetë – kanë ardhur nga automjetet e përplasura, “shtoi Hellyer. 

Hellyer nuk ishte i vetmi që fliste për një partneritet midis njerëzve dhe inteligjencës jashtëtokësore. Ish-kreu i programit izraelit të sigurisë hapësinore dhe gjenerali në pension Haim Eshed pohoi gjithashtu se ishte bërë një lloj marrëveshjeje midis alienëve dhe qeverisë amerikane për të heshtur për eksperimentet e tyre në Tokë dhe bazat sekrete në Mars.

Z. Eshed tha se alienët dhe “federata galaktike” ekzistojnë dhe kanë punuar me SHBA-në dhe qeverinë e Izraelit prej vitesh, por ata e mbajnë sekret për të shmangur histerinë masive. Sipas tij, presidenti Trump ishte në dijeni të tij dhe tashmë ka qenë në kontakt me alienët e hapësirës. Ai më tej tha se alienët kanë pritur që njerëzit të evoluojnë dhe të arrijnë një fazë të caktuar për të kuptuar hapësirën dhe anijet kozmike. Përveç kësaj, ata nënshkruan një kontratë me njerëzit për të bërë eksperimente në Tokë dhe gjithashtu kërkime me ta për të mësuar strukturën e universit.