Ish-piloti i CIA-s varrosën një UFO që ishte shumë e madhe për të lëvizur


1.

sh-piloti i CIA-s varrosnin një UFO të madhe që ishte shumë e madhe për të lëvizur, duke vërtetuar pretendimin e Coulthart

Më 8 korrik 2023, një nga historitë më të mëdha të UFO-ve iu tregua nga Ross Coulthart mikpritësit të Project Unity, Jay Anderson. Gazetari investigativ pohoi se ka një UFO të madhe në zotërim të Shteteve të Bashkuara që nuk mund të zhvendosej dhe ai e di vendndodhjen e mjetit. Coulthart sqaroi se anija e paluajtshme nuk është në SHBA.

2.

Në intervistë, Coulthart diskutoi implikimet e mundshme të projekt-ligjit të ri të inteligjencës së Senatit të SHBA. Ai iu referua shkrimeve të Douglas Dean Johnson në lidhje me projektligjin, i cili supozohet se mandaton mbajtësit me origjinë jotokësore ose materiale ekzotike UAP (Fenomene Ajrore të Paidentifikuara) për ta bërë atë të aksesueshme për Zyrën e Zgjidhjes së Anomalive të Gjithë Domeneve (AARO) brenda gjashtë muajve.

Anderson ngriti shqetësimet se kjo dritare gjashtëmujore mund të ofrojë kohë të mjaftueshme për ata që mbajnë materiale të tilla për t’i fshehur ose fshehur ato. Coulthart pranoi mundësinë, por sugjeroi që disa materiale UAP mund të jenë aq të mëdha sa që zhvendosja e tyre nuk është e realizueshme. Ai përmendi ekzistencën e një ndërtese të ndërtuar mbi një objekt kaq masiv në një vend të huaj, gjë që mund të duket e pabesueshme për disa.

Ky zbulim e la komunitetin e UFO-ve kurioz për vendin ku mund të ishte anija. Është interesante se ish-piloti i ndjerë i CIA-s, John Lear, përmendi më parë ekzistencën e anijeve të varrosura shumë masive për t’u lëvizur. Në vitin 2018, Lear postoi në Facebook, duke rrëfyer përrallën enigmatike të një UFO masive të varrosur pranë Garrison, Utah. Ky incident i veçantë u bë temë diskutimi në një konferencë UFO në Las Vegas, duke nxitur kureshtjen e Lear.

3.

Incidenti daton në vitin 1953 kur një UFO e madhe, me diametër nga 150 deri në 200 këmbë, u rrëzua pranë Garrison, Utah. Lear shpjegoi se UFO-ja ishte aq e madhe sa edhe “Beretat Blu” të Forcave të Sigurisë së Forcave Ajrore të Shteteve të Bashkuara nuk mund ta zhvendosnin atë. Rrjedhimisht, u mor vendimi për të varrosur UFO-n në vend. Lear shkroi se një ekip prej qindra ushtarësh gërmuan tokën dhe arritën të varrosnin anijen 50 metra nën nivelin e tokës. 

“Ndërsa po vazhdonin të gjitha gërmimet për të varrosur diskun, ata hapën gjithashtu një tunel nga disku disa qindra metra në jug, ku ndërtuan 2 ose 3 shtëpi. Shtëpitë u ndërtuan për t’u dukur rreth 75 vjeç, duke përdorur dru të vjetër, të gërryer, gozhdë, korniza dritaresh dhe çati. E vetmja aluzion se këto shtëpi mund të mos ishin aq të vjetra ishin drynat krejt të rinj në dyer.

Nuk më kujtohet përshkrimi i saktë i brendshëm, përveç një dere që të çonte në një shkallë që lidhej me tunelin që të çonte në zeje. Gjithçka që po ju them është nga kujtimet e mia të raportit, me gjasë të shkruar nga personi që hyri në ndërtesa. Kujtesa ime nuk është e përsosur. Njëra prej shtëpive përmbante një ditar në të cilin vizitorët nga organizata të ndryshme si Forca Ajrore, Marina, Ushtria dhe të tjera shkruanin emrat e tyre.”

Lear dhe bashkëpunëtorët e tij synonin të vizitonin Garnizonin për të parë këtë zanat të varrosur. Ata planifikonin të përdornin një helikopter, një kamion karburanti dhe pajisje të specializuara për të eksploruar nëntokë. Megjithatë, udhëtimi nuk u realizua kurrë për arsye të panjohura. Lear mbajti besimin e tij se zanati mbetet në vend. Ai madje ndau imazhe të Google Earth që tregojnë vendndodhjen e mundshme. Ai shënoi shtëpitë në imazhe, por ato nuk shfaqen më në Google Earth.

“Rreth 300 jard në lindje nga ky pretendim, kishte një vendndodhje të supozuar të thesarit spanjoll. Ky vend thesari ishte zbuluar nga një individ nga zona e Phoenix me akses në hartat e thesarit spanjoll dhe ky vend ishte shënuar në njërën prej hartave.

Në një grumbull gurësh, kishte një prerje saktësisht katrore afërsisht 10 inç të gjerë dhe 16 inç të thellë. Pjesa e poshtme dukej si beton. Unë kërkova ekipin e radarit nëntokësor të skanonte zonën dhe gjeta vetëm disa kthime të mundshme. Zona është tani në një ACEC (Zonë e Shqetësimit Kritik Mjedisor). Sidoqoftë, ne ishim të gjithë të vendosur të mblidheshim për ekspeditën e Garnizonit brenda 2 javësh, por disi ajo nuk u ngrit kurrë.”

Lear madje dha koordinatat e vendndodhjes: Gjerësia gjeografike 38 gradë 37 minuta 40 sekonda në veri, gjatësi gjeografike 113 gradë 40 minuta 40 sekonda në perëndim. Kjo e thellon më tej misterin, duke i lënë njerëzit të intriguar për të vërtetën që rrethon UFO-në e varrosur pranë Garrisonit, Utah.

Për më tepër, pretendohet se deklarata e John Lear për praninë e alienëve, postuar në Paranet më 29 dhjetor 1987. Këtu janë paragrafët e publikuar nga UFOmind.com që diskutojnë zanatin e varrosur: [kjo faqe u arkivua për herë të parë më 31 janar 1997].

4.

“ Moore disponon gjithashtu më shumë dokumente të Aquarius, disa faqe të të cilave u zbuluan disa vite më parë dhe detajuan projektin supersekret të NSA-së, i cili ishte mohuar nga ata deri vonë. Në një letër drejtuar senatorit John Glenn, Drejtoresha e Politikës së NSA-së, Julia B. Wetzel, shkroi: “Me sa duket ekziston ose ka qenë një projekt i Forcave Ajrore me atë emër Ujori) i cili merrej me UFO-të. Rastësisht, ekziston edhe një projekt i NSA me këtë emër.”

Projekti Aquarius i NSA-së merret në mënyrë specifike me ‘komunikimet me alienët’ (EBE’s). Në kuadër të programit Aquarius ishte projekti ‘Snowbird’ një projekt për të testuar fluturimin Një aeroplan alien i gjetur në Groom Lake, Nevada. Ky projekt vazhdon edhe sot në atë lokacion. Sipas fjalëve të një individi që punon në Groom Lake, ‘njerëzit tanë janë shumë më të mirë në shkëputjen e gjërave sesa në bashkimin e tyre’. Një tjetër pa një disk duke u futur me kamion në zonën e testimit të Nevadës në mars të vitit 1988. Një tjetër informator dëshmoi se një disk u varros në atë vend (për Zoti e di çfarëdo arsye) gjatë javës së dytë të gushtit 1988 .

Ekziston një version tjetër i kësaj deklarate:

Gjermania mund të ketë gjetur një disk fluturues që në vitin 1939. Gjenerali James H. Doolittle shkoi në Suedi në vitin 1946 për të inspektuar një disk fluturues që ishte rrëzuar atje në Spitzbergen…

Në korrik të vitit 1952, një qeveri në panik shikonte e pafuqishme teksa një skuadron me “disk fluturues” fluturonte mbi Uashington, DC dhe gumëzhinte Shtëpinë e Bardhë, ndërtesën e Kapitolit dhe Pentagonin. U desh gjithë imagjinata dhe frikësimi që qeveria mund të grumbullonte për ta hequr atë incident nga kujtesa e publikut.

Mijëra shikime ndodhën gjatë luftës së Koresë dhe disa disqe të tjera u morën nga Forcat Ajrore. Disa u ruajtën në bazën e Forcave Ajrore Wright-Patterson, disa u ruajtën në bazat e Forcave Ajrore pranë vendndodhjes së pamjes së rrëzimit.

Një pjatë ishte aq e madhe dhe problemet logjistike në transport aq të mëdha sa u varros në pamjen e përplasjes dhe mbetet atje sot. Historitë janë legjendare për transportimin e disqeve të përplasura në distanca të gjata, lëvizjen vetëm natën, blerjen e fermave të plota, gërvishtjet nëpër pyje, bllokimin e autostradave kryesore, ndonjëherë ngarje 2 dhe 3 së bashku me një ngarkesë jashtëtokësore njëqind metra në diametër .

5.

John Lear

Disku i madh fluturues i varrosur pranë Garrisonit në Juta.Shumë vite më parë kishte një konferencë për UFO-t këtu në Vegas dhe shkova për të parë disa miq. Në konferencë, përplasja e disqeve të Garrisonit në Utah ishte gjithë zemërimi i madh.Kishte një raport që mendoj se po shitej për rreth 30 dollarë, të cilat i bleva dhe janë zhdukur nga biblioteka ime.Në vitin 1953 një disk shumë i madh u rrëzua pranë Garrison Utah. Ishte rreth 150 deri në 200 këmbë në diametër. Ishte shumë e madhe që edhe “Beretat Blu” të lëviznin, ndaj u vendos që të varrosej aty për aty.Qindra ushtarë me lopata filluan të gërmojnë, ditët dhe javët kaluan. Duke u vendosur pak nga pak, ata më në fund morën majën e saj rreth 50 metra nën nivelin e tokës.Më pas ata filluan punën masive për të zhveshur papastërtitë brenda dhe përreth dhe duke u përpjekur ta bënin të dukej sikur asgjë nuk kishte ndodhur ndonjëherë.Ndërkohë që po vazhdonin të gjitha gërmimet për të varrosur diskun, ata hapën gjithashtu një tunel nga disku disa qindra metra në jug, ku ndërtuan 2 ose 3 shtëpi.Shtëpitë ishin ndërtuar në mënyrë që të dukeshin si të ishin rreth 75 vjeç. Përdornin dru të vjetër, të gërryer, gozhda të vjetra, korniza dhe xhama të vjetër dritaresh dhe çati të vjetër. E vetmja mënyrë që mund të dalloje nga jashtë se mund të mos ishte aq e vjetër ishin drynat në dyer. Markë e re dhe e cilësisë më të lartë.Nuk më kujtohet se si përshkruhej pjesa e brendshme, përveç se kishte një derë që të çonte në një shkallë që të çonte në tunelin që të çonte në zeje.Tani gjithçka që po ju them është ajo që mbaj mend nga raporti. Dhe besoj se raporti është shkruar nga djali që hyri në ndërtesa. Dhe kujtesa ime nuk është aq e mrekullueshme.Në njërën prej shtëpive ishte një lloj libri ditar në të cilin vizitorët shkruanin emrat dhe organizatat e tyre. Ai përfshinte Forcat Ajrore, Marinën, Ushtrinë dhe shumë organizata të tjera ushtarake dhe civile.Katër nga njerëzit në konferencë, miqtë e mi dhe unë vendosëm të organizonim një ekspeditë në Garnizon. Një mik kishte një helikopter dhe kamion karburanti, njëri kishte disa pajisje nëntokësore për gjurmimin e radarëve (ai kishte ardhur në minierën time të arit ku rreth 5 milje larg në një zonë që nuk e vizituan shumë njerëz dhe ku unë kisha një pretendim tjetër të quajtur “Cutthroat”. emri ishte “Mulliri me erë” dhe prodhonte një sasi të mjaftueshme ari.Rreth 300 metra në lindje nga ky pretendim kishte një vend të supozuar të thesarit spanjoll. Ky vend i thesarit ishte gjetur nga dikush nga zona e Phoenix-it, i cili kishte akses në disa harta të thesarit spanjoll dhe ky vend u tregua në një nga hartat.E vendosur në një grumbull gurësh ishte një prerje e përkryer katrore rreth 10 inç e gjerë dhe rreth 16 inç e thellë. Në fund ishte si beton. Kisha radarët e nëndheshëm të skanonin zonën dhe gjeta vetëm disa kthime të mundshme. Zona është tani në një ACEC ose Zonë të Shqetësimit Kritik Mjedisor.Gjithsesi, ne të gjithë duhej të takoheshim brenda 2 javësh për ekspeditën e Garnizonit, por disi nuk filluam kurrë.Me sa di unë zanati është ende aty. Unë kam postuar disa foto të zonës nga Google Earth ku ishte varrosur. Unë vendos një rreth ku janë shtëpitë. Unë them ‘janë’ sepse më parë shfaqeshin në Google Earth por tani nuk janë aty edhe pse mendoj se janë. Nuk do të kishte asnjë arsye për të rrëzuar shtëpitë. Ata do të donin akses përgjithmonë. Nëse do ta ngrinin ndonjëherë diskun, do të ishte një detyrë e lehtë për të shtyrë deri në 50 metra papastërti.Kjo është gjithçka që di për diskun fluturues të varrosur në Garnizon, Juta. Dhe i kërkoj falje autorit të tregimit nëse nuk kam qenë plotësisht i saktë.Fundi 38 gradë 37 minuta 40 sekonda Veri.E gjatë 113 gradë 40 minuta 40 sekonda në Perëndim
..