Ismet Rashiti-Tregimet e  ditëlindjes së Rrahim Sadikut


Ismet Rashiti

TREGIMET E DITËLINDJES SË RRAHIM SADIKUT
Tregimet e shkurtura me titull “Shëti në bjeshkët e Kelmendit”, erdhën në dritë si dhuratë nga editori, Ramadan Mehmeti” për autorin, Rrahim Sadiku në 68-vjetorin e lindjes!
Këto tregime,Rrahim Sadiku i kishte shkruar kohë më parë dhe ju rikthyen të përmbledhura në libër si dhuratë nga miqtë e tij krijues, veqmas nga editori ynë i njohur, Ramadan Mehmeti!
Tregime të shkurtura me një ndërtim tepër tërheqës e domethënës.
Këto tregime shprehin ngjarje historike si ai “Në fushën e mëllenjave”, “Shëti në fushën e Kelmendit”, “Vjeshtë e vitit 1388” e tjera, përmes së cilave shkrimtari, Rrahim Sadiku tregon brsnikri ndaj fakteve historike dhe sidomos rolin që mund ta luaj letërsia në jetën kombëtare.
Ky libër është shumë tërheqës dhe i kuptueshëm dhe lexojet me një frymë!

About Post Author