Janë publikuar pamjet e avionit spiun të një UFO-je cilindrike mbi Irak


Çfarë është ky objekt dhe nga ka ardhur? 

Imazhet , bardh e zi tregojnë atë që duket të jetë një objekt i hollë cilindrike që fluturon mbi qytetin e Bagdadit.Sipas raporteve, objekti, i cili që atëherë është quajtur ‘Fantazma e Bagdadit’, u kap në kamerën mbi kryeqytetin irakian nga një dron amerikan Reaper në maj 2022. Ai supozohet se ishte klasifikuar si një UAP (fenomeni ajror i paidentifikuar)

nga Forca Ajrore Amerikane për shkak të karakteristikave të saj të veçanta si mungesa e krahëve ose ndonjë mjeti i dukshëm i shtytjes.

Imazhet u bënë publike pasi iu zbuluan gazetarëve Jeremy Corbell dhe George Knapp.

https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-4320825674406644&output=html&h=152&slotname=4543758784&adk=1380785073&adf=1710166571&pi=t.ma~as.4543758784&w=605&fwrn=4&lmt=1678203303&rafmt=11&format=605×152&url=https%3A%2F%2Fwww.unexplained-mysteries.com%2Fnews%2F364654%2Fspy-plane-images-of-a-cylindrical-ufo-over-iraq-have-been-released&wgl=1&uAjo që George dhe unë kemi zbuluar janë pamjet e dronit Reaper mbi një zonë lufte aktive,” tha Corbell për Mail Online . “Ai tregon një objekt anormal i cili është caktuar si UAP nga forcat tona ajrore.”

“Objekti duket se nuk ka sipërfaqe kontrolli fluturimi, nuk ka shtytje tradicionale reaksionare dhe është më i freskët se mjedisi i tij rrethues.”

“Kjo nuk është raketa e gjyshes suaj që po shikojmë.”

Një video e Corbell dhe Knapp duke diskutuar imazhet në më shumë detaje mund të shihet më poshtë.