Jeta…Mimoza Nebiaj


Jeten duhet t’a marresh,

Si të vjen,

Ndonjehere dhe të genjen,

Jeta duhet jetuar,

Ashtu aic zoti t’a ka shkruar,

Jeta duhet jetuar,

Eshte si kopesht i lulezuar…

Jeta duhet jetuar,

Sikur dhe nje dite,

Te te kete mbetur,

Te tjeret kerkojne nje copez jete,

Vetem nje cast per te jetuar,

Te tjere e marrin vete,

Neper duar,

Jete qe ashtu te kam,

Pranuar,

Je nje enderr e pakuptuar,

Jeta eshte e shkurter,

Per ata qe se dine,

Per ata qe mendojne,

Vetem castin,

Jete, jete, qe vjen,

Vetem nje here,

Ah, moj jete…

Gjirokaster.