Jeto gëzo!Blerta Basha


Blerta Basha

Jeta është kaq e bukur,dhe kaq e ëmbël,

sa ndonjëherë të duket e habitshme,

kur mendonë se ç’do ditë që ikën është jetë…

Jeto…

Mos ndalo kurrë të duash vehten më shumë se gjithçka…

Duke dashur vehten me dashurinë që të rrethonë ,

Duaji njerëzit ,siç na do dhe ne i madhi zot.

Një ditë ç’do kush do pendohet,

nëse në jetë humbet buzëqeshjen e dashurinë e pastër,por është vonë…

Jeto të sotmen si të jetë dita e fundit!

Kështu të gjitha ditët me radhë,

se jeta ikën aq shpejt e në fund të duket si një përrallë…

Ndaj gëzo e jeto!