Jetoj për ju-Afërdita Hadaj


AFËRDITA HADAJ

****************************

Jetoj, për ju fëmijtë e mi

O thesari i paçmuar

Jeni oksigjen i zemrës

Në k’të jetë për të jetuar.

Jetoj për ju nipa dhe mbesa

Që jetën po ma shtoni

Mjalti i kosheres me bletë

Që shpirtin ma shëroni.

Jetoj për ju bashkëshorti im

Që familjen e mbajmë bashkuar

Dhe për dashurinë e zemrës

Që gjithë jetën më ke dhuruar.

Jetoj për ty moj NËNA ime

Që piva qumështin e bekuar

Në zemrën tënde e kam folenë

Sado,nga ty të jem larguar.

Jetoj për ju motra vëllezër

O gjaku i një NËNE

Shqiponjës tonë heroinë

Që na rriti me njëmijë halle.

Në vargjet,që për ju i shkruajta

Dhe jeta ime do frymoj……….!!

Shpirti kurrë, mos mu lëndoftë

Sa të jem e sa të rrojë.