Jo …su takum-Shpresa Gashi Zurnaci


U perqafuam ne heshtjen e muzgjeve

Jo …ne su takuam

Ne morem fryme dhe ofshame

me ledhatimet e horizonteve

Jo …ne su takuam

Lemeritem ne heshtjen e largesise

Perqafuar larg larg

Jo …ne su takuam

Duar zgjatur e beme

naten dite e diten nate

Jo…jo ne su takuam

Ne malle ne buzeqeshje

ne lot e shnderruam ne perralle

Jo …ne su takuam

Hijen e henes muzgjeve ti bera kurore

Mengjezeve ti shfletova

enderrat ne perqafim

jo….ne su takuam

Ndoshta takimi jone eshte dashuri

ne horizont dhe mallkim

Jo…ne su takuam

Shpresa Gashi Zurnaci