Juli Çenko:Vlera e vërtet njerëzore qëndron nē pastërtin e shpirtit


Duke sjell cdo ditë në faqet e gazetës:”Destinacioni” portrete dhe citate nga yjet e këngës shqiptare sot përzgjodhëm këngëtaren Juli Çenko.

Këngëtarja e njohur Juli Çenko në një postim në facebook shkruan:

Vlera e vërtet njerëzore qëndron nē pastërtin e shpirtit…Respekte për ju miq!

About Post Author