Ka njerëz ne këtë botë , që shpirti i tyre, u buron mirësi


Mimoza Nebiaj!

Ka njerëz ne këtë bote, qe shpirti i tyre, u buron mirësi, kane lindur te jene kështu, I tille është dhe punonjësi i shërbimit urban ne Gjirokastër zoti Nadir Kazma i cili bën linjën 18 shtatori – Dunava., Një njeri fjale pak i folur dhe i qeshur me njerezit, i vetmi ne kete linje, me ka bere përshtypje keto dite e kam vene re me vëmendje, perkushtimin e tij ne pune, i komunikueshem me njerezit, i vetmi qe me ka respektuar, ne kete periudhe te veshtire, me buzen ne gaz kur une hipi ne kete urban me flet mirë mëngjes, dhe une qe ja kthej : Te faleminderit” i vetmi njeri qe përkrah personat me aftësi te kufizuar, ndersa te tjeret i trajtojne keq keta persona, i perbuzin, i shkelin me këmbë ne urbanet e qytetit, bëjnë sherr per krijimin e konflikteve, por ky njeri me vlera zoti Nadir se mbiemrin nuk ja di te me fali, por sot kur po zbrisja poshtë morra disa pamje pa lejen e tij, se sjellja e tije është nje shembull qe duhet vleresuar, ky dhe kryetarja e personave me aftesi te kufizuar prape e këtij qyteti : Teuta Murataj me kane ndihmuar shume me ate fjalen e embel te tyre, me ben te ndjehem me mire me e çliruar, njerez te tille i duhen qytetit tone qe ka nevoje shume, dhe une s’mund te rrija pa e falënderuar, pa i thene dy fjale, per zotin Nadir, kur zbrita me mirësjellje i thashe: Me fal qe bera dy foto pa lejen tende, po me duhet patjeter ta bej nje shkrim per ty, jam nje poete shkrimtare e ketij qyteti dhe une nuk rri pa shkruar çdo detaj qe me kap syri ne kete vend, dhe ai me ate buzëqeshjen e tij qe e karakterizon me tha: Mire bere dhe te falenderoj, u largova per ne shtëpi me përshtypjet me te mira per kete punëtor te punës, qe duhen ngritur ne piedestal puna e tyre e palodhur per ti sherbyer komunitetit te Gjirokastres, Respekte pa fund per ju zoti u bekoftë, me respekt poetja nga: Gjirokastra : Mimoza Nebiaj!