Kafeneja e ideve


FALENDERIM

Miq te fb, me lejoni te shpreh juve dhe komunitetit vlonjat mirenjohjen me te larte dhe me te sinqerte, persa po me ndiqni, ore pas ore veprimtarine e se djeshmes, organizuar ne Qendern Historike te qytetit, ne bar “Amos”, nje qoshke interesante, e cila premton shumecka per njohjen e jetes e veprimtarine letrare te shkrimtareve te Vlores, cilesuar prej organizatoreve Hiqmet e Andi Meccaf “kafeneja e Ideve” ADMET – Art per Art, permes rubrikes”Leximet e se Dieles”… Te nderuar miq, ne se ky event nisi me vepren letrare te E. Canaj, do te kthehet se shpejti ne nje qender rrezatimi per Artin e Letersine, nen drejtimin e shkrimtareve “Mecaj”, poetet(at e bir) te cileve u rrjedh gjakuu i artit ne deje…

Falenderoj komunitetin artdashes, si dhe organizatoret e ketij eventi. Personalisht mbetem i angazhuar maksimalisht ne sherbim te kultures qytetare, pamvaresisht berrylaxhinjve a dashamiresve. Per ju, respekte pa fund. Eqerem Canaj.

Falenderoj komunitetin artdashes, si dhe organizatoret e ketij eventi. Personalisht mbetem i angazhuar maksimalisht ne sherbim te kultures qytetare, pamvaresisht berrylaxhinjve a dashamiresve. Per ju, respekte pa fund. Eqerem Canaj.

About Post Author