Kam dëshirë…Lida Abazi


Kam deshire,por a mund ta realizoj??

Kam deshire per te bukuren,
kam deshire per te miren,
kam deshire per te ardhmen
kam deshire dhe pergjerohem,per keqardhje

Kam deshire per c’do gje qe ndodhet ne bote,
kam deshire per te miren e njerzimit,
kam deshire qe kjo bote te ndryshoje,
kam deshire te kete paqe e liri,,,

Ne kete bote te zymte,ku vetem pasuri,pasuri!!
Ku ndikon mentaliteti i tyre i zymte,
te pa ngopurit e kesaj bote!!
Ndalni hipokrizine,ndalni hakmarjet,

Ndalni kercenime e luftra,ndaj kohes sone,
te ketije shekulli!!
Vetem paqe liri,paqe liri!!
kjo eshte deshira e njerzimit!!