Kam me të dashtë:Megjit Bilalli


Kam me te dashtë

Kam me te dashtë pasha besën

kam me te dashtë pasha jetën

kam me te dashtë si sytë e ballit

sikur e do zana malin , kam me te

dashtë sa qielli dhe toka .

Kam me te dashtë sa krejt bota ,

se pa ty unë poshtë shkova , se pa

ty jeta nuk shtyhet sepse ti je shprese

e mallëngjyer sepse ti je e përkryer .

Kam me te dashtë sepse te dua unë kam

mall për buzët e tua , kam me te dashtë

se unë po tretem sikurse shkronjat ne letër

kam me te dashtë me bese e fjale se pa ty

nuk jam i gjalle .

Kam me te dashtë sa krejt jetën se pa ty

se dua as jete e veten , kam me te dashtë

me shume se veten sikur se valët qe duan detin

sepse ti për mua je kryevepër se ti je dashuria e jetës .

About Post Author