Kasam Shaqirvela:Dita e Poezisë


Kasam Shaqirvela

Dita e Poezisë

Sot është Festë për poetët/etet, në Ditën

ndërkombëtare të Poezisë,.. edhe unë nuk

do të shkruaj poezi por dua vetëm t’i

përshdes poeteshat dhe poetët kudo që

ndodhen ata:

***

 Në mundeni të zbritni thellësive të poezisë,

për të rrëmuar fjalë prej xeheve me ar…

errësirën dritë të ia bëni njerëzisë…

ju dëshiroj të keni muzë të mbar’..!

*

Me valë zemre e flatra shpirti…

udhës me dashuri n’ecje të mbara

frymzime t’ëmbla mbushur me vargje

strofat derdhur poezive ujëvara..!

***

…GËZUAR..!

© K. Sh.

About Post Author