Kasam Shaqirvela:SakrificaSakrifica

Për ty martir dhe për ty hero
Më thot zemra, për to këndo…
Sepse jetën e dhanë për lirinë
Ta gëzosh ti me gjithë brezninë

Me sakrificën tënde për Atdhe…
Na e bëre borxh kujtimin për ty ndër breza
Sa herë që Atdheu jonë mbulohet me borë
Te gjithë ne në këmbë të ngritemi…
Të brohorasim dhe të rrahim dorë…
Që të mos lëmë si ngaherë
Për të na kapë sërish krahneza.

 Kasam Shaqirvela

About Post Author