Kastriot Zenollari-Për “ty” “melodia” ime”


Per “ty” “melodia” ime”.

“Por si gishtat,qe embel shtypin notat mbi kitare,
por si tingujt,qe dalin aq bukur dhe aq me embelsi,
por si kembet e valltares,qe lehte levizin nen muzike,
po aq i shtyr jame,qe me”ty”te”vallzoj”,ne
perjetesi.

Por si “degjuesi” i nje simfonie,qe shum
e pelqen,
por si nje juri vlersuese,qe çdo tingull e
perpunon,
por si nje ninulle,qe foshnjen e kenaqe,
n’gjum ven,
i roberuar jam,i ndjeshem n’zemer,veç
“ty”t’mendon”.

“Ejj”melodi”,mos mendo se çdo”degjues”
ta di vleren,
une te vlersoj aq shume,pa ty se mendoj dot jeten”.

About Post Author