Kastriot Zenollari-“Shqiponja” dhe “Dhelpra”


” “Shqiponja” dhe “Dhelpra” “.

“Bukur dit,
si perher,
Dhelper,
shetit ,
mendon,
ke mashtron.
Kalon,
Shqiponj,
çe shenjon,
lajka,
perdor,
dridhet Dhelpra,
N’tinzari,
“lodron”,
mendon,
Shqiponj lakon,
qesh,g’zon,
mendon,
po kalon.
Kthjellohet,
Shqiponj,
der tani,
s’mendon,
Dhelpren fikson,
shikon,
“talljen”,
“genjeshtren”,
“tradhtin”,
denon ,
sulmon,
kthetrat l’shon,
Mberthen,
shqyen ,copton,
n’pjes t’vogla,
kthen,
Dhelpren,
“mekatare”
“gllabron”,
s’ngel nam,
nishan,
n’hic perfundon.
Kshu esht,
mendon,
kaluar kalon,
humbet,
asnje s’tkujton.
Shqiponj,
“t’harron”,
tjeter,kerkon.
Vigjilent,
qendron
“n’Lumturi jeton”,
pergjithmon”.

“Ehhhh “Dhelper” ,,,,,”.

About Post Author