Katerina Leka:Hakmarja e përkryer


Katerina Leka

Hakmarja e përkryer

Sado që dua ta bëj,

nuk do e bëj.

Nuk do të të  shkatërroj,

dhe nuk do të tëmallkoj.

Do të të lej të vetë-shkatërrohesh

si një shtëpi e vogël prej letrash.

Do të të lej të digjesh,

si njëçadër e madhe e kashtë.

Sepse ne të dy e dijmë,

nuk e meritoja këtë fat.

Do  të lej të të  përpijnë ndjenjat e tua.

Do të lej të të mbuloj vetmia.

Të të haj gjithnjë, diçka përbrënda.

Do të lej të mbartësh ne krahet e tu mungesën time,deri në përjetësi

-Sa e tmerreshme!.

Sa e tmerrshme ta dish

Qe jam diku

Dhe s’mund të më prekesh.

About Post Author