Katiola Karioli:Mbi diell bëjmë dashuri!


Katiola Karioli:Mbi diell bëjmë dashuri!

Tē dy mbi diellin bëjmë dashuri.

Afshe magjike ndezin trupin.

Me puthje zjarri me mbulon ti.

Tē dy ngrihemi e ulemi mbi rreze drite.

Unë zhveshur para teje..

Mbuluar me rreze dielli.

Ti Zeusi i adhuruari im .

Ndihesh mbret I imi dhe i qiellit.

Buzët e tua tepër te nxehta .

Çaste te ethshme miliona drithërima.

Nën trupin tënd Zeusi im.

Unë, hera e ekzaltuar nga dashuria.

Dashnore a shpirtra tē dashuruar.

E shuam epshin ne mbi diell .

Me zjarre drite planeti na mbuloi .

Qe tē mos na shikonte i  kaltri qiell.

About Post Author