Katiola Karoli:E preka!


Katiola Karoli

E preka!

E preka dashurinë me ty.

Ishte e nxehte si nje diell.

Mbi shpirtin tim akullnaje

Vendosa Ta le Ta mbaje gjallë .

E preka dashurinë me ty.

Kur duart tuaja I mbaja shtrenguar.

Asgje nuk kish mē tepër vlere .

Dhe boten e tere tē mē vije në duar.

E preka dashurinë ishte e brishtë .

Si nje foshnje diten e pare

Rrahjet e zemrës si nje duet .

Harmoniziheshin,rrihnin,jepnin sinjal.

E preka dashurinë me ty .

Ti ledhatar I ndjenjave tē mia.

Kuptova së në jetēn time tē zbrazet

Ti je kuptimi,ndjenja magjia.

About Post Author