Katiola Karoli:Më mungon!


Më mungon!

Arratisem nē rrugë ëndërrash reje

Qëndis realitetin me dëshira gri.

Në krahët e Hënës mbështetes trupin e lodhur

Duke ecur mbi yje,dua të vij tek ti.

Sa shumë më mungon…

Nuk ke për ta besuar kurrë

Vdes dhe ringjallem mbi kujtime.

Mbi ëndërrat e kthyera nga dhimbja në gur.

About Post Author