Katiola Karoli:Më robëro!


Katiola Karoli

Më robëro!

Tretur mes ethesh dhe puthjesh.

Lakuriq tē dy ne tē njejtin shtrat.

Kohe qe shpirtrat kishim zhveshur.

Pa u prekur pa u puthur a vallë ishte mekat?

Une qeshja kur mē thoje je seksi.

Une asgjë enigmatike as seksi nuk kam.

Qendroja strukur ne krahēt e tua.

Ndjeja Nxehtesi trupash dhe puthjet tēnde prane.

Dalldisur nga ndjenjat e tua .

Aromē qe ende mē trullos.

Qendroja prane teje erosi im .

Me denim te pērjetshēm dua te me Denosh.

Me prangos me lidh me ndjenjat e tua.

Trup dhe shpirt te lutem mi robero

E lumtur jam vetem prane teje I dashur.

Vetem kur ti e shpreh se me ndjen dhe me do.

About Post Author