Katiola Karoli:Ti dhe cigarja


Katiola Karoli

Ti dhe cigarja

Tē pashe me cigare në duar .
I dashur ti me pare se ke pire.
Fiket e ndizet në buzēt e tua.
Tek e shoh me vjen nje deshire.

Dua ta flak tej atë cigare.
Hallet jo nuk ti lehteson ajo.
Dua të ta marr fytyrën ne duar
Te tē mbuloj me puthje mē thuaj sa me do.

E çmendur ndoshta jam per ty.
Por helmin nuk tē le ta thithesh.
Nese vdes si mekatare mbi ty.
Mē mirē nga puthjet shpirt tē helmatisesh.

E flak cigaren nga buzēt e tua.
Me frymën time tymin e shtyj tej.
I puth fort dhe embel buzēt e tua .
Dhe epshin tēnd tmeresisht ndjej.

Pi dhe nuk dehem nga puthjet e tua .
Je vere a musht une nuk e di.
E sheh I dashur ,nuk duhet cigarja.
Helmou embel me puthje dashuri.

About Post Author