Katiola Karoli:Tunduesi im!


Katiola Karoli

Tunduesi im!

Vështrimi jot tundues .

Rindez furishëm je pasion.

Hedh krahët rreth belit tēnd .

Vetëm Zoti e di sa me tundon.

Mijëra shkreptima drite.

feksin ne ata magjike sy.

Ti robëron vetëm me vështrime .

Unë dhe ti nuk jemi me dy.

Tretur në një lume përqafimesh.

shtrëngime pasioni Vezuvi ,zjarr.

Puthje tē çmendura dhe pëshpëritje.

Për ty vetëm për ty kam mall.

I çmendur ,i zjarrti im…

Hyjni lindur nga dielli i përvëluar

Tē puth tē përqafoj tē shtrëngoj

Dhe nuk mē besohet se tē kam në duar.